Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja ja ha decidit el seu futur amb Omar quan torni de Supervivientes

Anabel viatja a Hondures per aclarir la seva ment i els seus sentiments respecte a Omar Sánchez

Anabel Pantoja és el personatge de l'any. Des que va començar el 2022, la neboda d'Isabel Pantoja no ha passat una setmana de tranquil·litat a la seva vida.

Es va separar del seu marit, Omar Sánchez, 4 mesos després de la boda. Després, s'ha barallat i reconciliat amb Kiko Rivera diverses vegades. Se l'ha relacionada amb el seu entrenador personal, amb algun amic d'Omar i, darrerament, amb Isaac Torres.

Ha estat al costat del seu pare, ingressat de gravetat a l'hospital. També amb la seva mare, a qui han operat fa poc, i ara se'n va a Hondures per participar a Supervivientes.

Fotografia d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja s'ha relaxat aquests últims dies abans de la seva aventura a Hondures | Instagram (@anabelpantoja00)

La vida d'Anabel Pantoja és com una muntanya russa, està desitjant poder gaudir d'una mica de calma i estabilitat.

A Hondures, la influencer vol reflexionar sobre el seu present i el seu futur. Estar allà, pensant únicament a buscar menjar, pescar i guanyar les proves de supervivència, li servirà per aclarir les idees i confirmar la decisió que ja ha pres respecte a Omar.

Anabel Pantoja i el flirteig que li amarga la vida

La prima d'Isa Pantoja és una noia espontània i que moltes vegades no sembla conscient que qualsevol cosa que faci o digui té una gran repercussió. Així doncs, el simple fet d'haver estat enviant uns missatges a Isaac Torres per Instagram han provocat una gran polèmica.

▶️ Belén Esteban arremete sin piedad contra Marta Riesco

Isaac ha filtrat aquests missatges als mitjans de comunicació i els rumors d'una relació entre ells no s'han fet esperar. Pantoja treu importància al tema. De fet, es van conèixer gràcies el llavors marit d'Anabel, Omar.

Han seguit coquetejant en xarxes i ara ell ha aprofitat aquesta situació per donar-se publicitat i, com deia Gema López, assegurar-se per anar també a Supervivientes.

Imatge d'Isaac 'Lobo' a Baila Conmigo
Isaac ha publicat els seus missatges amb Anabel | Mediaset

Mentrestant, ella i Omar, després del seu inesperat divorci, han continuat en contacte durant tot aquest temps. Al principi la situació era tensa, després més cordial i, aquests últims dies, més afectuosa.

El canari, sempre discret i educat, ha desitjat molta sort a la seva exdona a la seva aventura hondurenya. Tampoc ha tancat en cap moment les portes a una possible reconciliació amb la seva exparella. Fins i tot, José, el pare d'Omar, ha parlat de la bona relació que tenen i ha explicat que li agradaria que tornessin.

La porta no està tancada del tot

Omar Sánchez segueix amb la seva vida a Gran Canària. No ha negat haver passat el cap de setmana amb Anabel: «les coses que passin o no, queden entre nosaltres dos, ens portem bé i el que passi en un futur no se sap».

Omar va estar a l'edició passada de Supervivientes. Va ser per a ell una experiència que li va canviar la vida i que l'ha marcat per sempre. És cert que això va ser una altra causa pel que va acabar la seva relació, però ara pot ser un motiu perfecte per recuperar-la.

Anabel Pantoja es troba ja confinada per sortir cap a Hondures ben aviat. El missatge que ha compartit en xarxes demostra que els sentiments que l'uneixen a Omar encara són molt forts i que és molt probable que està pensant reconciliar-se amb ell.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez: reconciliació a la vista? | Catalunya Diari

Acompanyat d'una cançó romàntica d'Aerosmith, Anabel ha escrit: «Quan decideixes allunyar-te una mica de tot, descobreixes qui realment està disposat a esperar-te i qui definitivament no. I just en aquell moment comprens...».

¿Haurà entès Anabel que Omar Sánchez és l'home de la seva vida i que ningú l'estimarà tant com ell? Tot sembla bastant clar i, potser, a Hondures acabarà de decidir si vol estar, una altra vegada, amb ell.