Fotomuntatge de Letícia i Érika Ortiz

Les cartes a Érika, la germana morta de la reina Letícia, que ara veuen la llum

Letícia veu com surten a la llum uns escrits dirigits a Érika

La reina Letícia ha comprovat com la seva neboda Carla Vigo ha esdevingut el centre d'atenció. A més d'iniciar una carrera al món artístic, també ha concedit entrevistes a algunes revistes. Fa una setmana revelava a Lecturas els records que guarda de la seva difunta mare.

Va explicar que Érika «estaria orgullosa d'ella». La segueix tenint molt present a la seva memòria. Assenyala emocionada que «abans li escrivia cartes» i, avui dia, encara «de vegades les llegeixo».

No té tracte amb Letícia, però tampoc amb ningú de la família Ortiz Rocasolano. Des que morís la seva mare va perdre el contacte amb ells. Tampoc no han demostrat gaire interès per fer un apropament.

Això no sembla preocupar-lo en excés. Ha trobat refugi a la casa del seu xicot, on ha estat rebuda amb els braços oberts per part dels pares del noi. No vol que res el distregui i li impedeixi prosperar en la seva carrera artística.

Desvela que «com la meva mare també treballava al teatre i havia fet coses amb Tamara Rojo, crec que estaria orgullosa». Com és lògic, hi va pensar molt durant l'estrena de l'obra on treballa. Va suposar tot un desafiament que intenta aprofitar al màxim.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
Letícia no té relació amb la seva neboda | GTRES

Era molt jove quan es va produir la mort d'Érika. Els seus amics van ser els encarregats de comunicar-li la notícia. «M'ho van dir a casa, també ho llegia fora, tindria uns 12 anys», explica.

La neboda de Letícia explica que va passar «uns dies molt enfadada amb la meva família per no haver-m'ho explicat abans». Van tractar de protegir-la al màxim perquè patís el mínim possible amb la pèrdua. Per primera vegada parla en profunditat sobre el que li va passar a la mare.

▶️ La traición que Carla Vigo jamás podrá perdonarle a la Reina Letizia

«No ho vaig entendre massa bé. Què hauria passat perquè ella arribés a aquest punt! No et pots posar a la seva pell», apunta. Hi ha moltes coses que no aconsegueix entendre, a les quals no troba respostes.

Era molt petita quan va haver d'acomiadar la seva mare. Això no impedeix que en guardi alguns records. «Els que tinc són molt bonics: petons, abraçades...», destaca.

Relata que fa temps «li escrivia cartes. No sé per què, les guardava en un calaix». Allò era una manera de desfogar-se, de trobar consol. Possiblement tenia moltes coses per explicar-li i confiava que en algun moment les pogués llegir. Actualment, «de vegades la llegeixo».

Durant la seva joventut ha trobat molt a faltar la figura materna. «Hi ha temes que parles amb la teva mare, però no amb el teu pare. Però t'hi acostumes», confessa Carla.

Letícia no coneix el xicot de la seva neboda

La neboda de Letícia va presentar la seva parella en una revista. Admet que està molt enamorada d'ell. «Ens vam conèixer per una aplicació i al cap de dues setmanes vivíem junts», assenyala.

No té cap problema a parlar sobre els seus plans de futur amb el noi. Les seves intencions són casar-se, però no per l'Església. També desitja «ser mare», però de moment no, malgrat que «no m'importaria».

Carla Vigo
Carla Vigo està molt centrada en la seva carrera artística | Europa Press

A la publicació revela el nom de la persona que més mal li ha fet en aquest temps. Es tracta del col·laborador de Viva la vida, José Antonio Avilés. Li va dir que l'ajudaria a ser actriu, però en realitat la va enganyar i això no ho pot oblidar.

Assegura que Letícia encara no coneix el seu xicot, Álvaro Uceda. Acostumada a parlar amb molta claredat, no té cap objecció a confessar que també va tenir alguna relació amb alguna noia. Tot i això, revela que «no he lligat gaire amb elles».