Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja descobreix la realitat que posa en perill la seva relació

Per desgràcia d'Anabel, la relació amb Yulen aviat podria trencar-se

Anabel Pantoja va viure una nit de diumenge plena d'emocions als Cayos Cochinos després de tornar a retrobar-se amb la seva actual parella, Yulen Pereira. Després de l'enrabiada que es va agafar en veure com expulsaven el seu noi, va veure com tot canviava aquest diumenge durant la gala de Conexión Honduras.

Quan menys s'ho esperava, la neboda d'Isabel Pantoja va assistir a un canvi substàncial per part del concurs. I és que l'organització decidia que havia arribat l'hora de la reunificació. Així doncs, els cinc supervivents salvats més dos dels que havien estat expulsats, Marta Peñate i Yulen, havien d'ajuntar-se novament.

No obstant això, encara faltava saber quin seria l'expulsat entre aquests dos últims per afrontar la recta final del concurs amb sis supervivents en total.

Anabel Pantoja s'emociona com mai després de rebre la carta

En aquest cas, l'audiència va decidir que Yulen Pereira fos l'expulsat de la nit i Anabel Pantoja es va quedar desolada. Avui sabem que, després de sortir del 'reality', Yulen va veure bé entregar-li una carta a Anabel Pantoja.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja desolada després de l'expulsió de la parella | Mediaset

En aquesta carta, el professional de l'esgrima va expressar els seus sentiments cap a la cosina de Kiko Rivera. Va parlar sobre tot allò que han passat junts els últims tres mesos als Cayos Cochinos i els seus plans de futur. Després de veure com abandonava l'illa hondurenya, Anabel llegia la carta i s'emocionava com mai.

«No tinc prou paraules per dir-te tot el que m'has fet viure aquests tres mesos... Vull que sàpigues que mai a la meva vida m'han fet sentir com tu ho has fet. Ets una persona única amb un cor que no t'hi cap al pit, jo ja he guanyat el premi tenint-te a tu», ha escrit en primer terme Yulen a la sevillana.

«Tenim una vida junts per ser feliços. La nostra vida comença ja»

L'hispà-cubà ha esmentat a Anabel Pantoja tots els llocs que volen visitar junts. Per exemple, París, Eivissa o les Canàries, i li ha dit el següent.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel i Yulen s'han separat de manera definitiva al 'reality' en què participen des d'abril | Mediaset

«Tenim una vida junts per ser feliços. La nostra vida ja comença», escrivia. Mentrestant, Anabel Pantoja no deixava de plorar i els hi expressava als seus companys l'alegria que sentia per començar la seva relació amb l'esportista quan tornin a Espanya.

«Estem tallats amb les mateixes tisores... És que és tan bo, és més bon nen», ha exclamat entre llàgrimes. Després de llegir la carta d'amor de Yulen, Anabel Pantoja he rebut un xut de moral que li farà arribar molt lluny en el que queda de 'reality'.

El més cridaner ha estat que aquesta carta ha estat analitzada pels col·laboradors de Conexión Honduras i algun ha dubtat dels plans de futur de Yulen amb Anabel.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

La relació es podria trencar aviat per a desgràcia d'Anabel

Estem parlant de Kiko Matamoros, darrer expulsat d'aquesta edició de Supervivientes, que no s'ha cregut les paraules de l'esportista cap a Anabel i així ho va manifestar en ple directe.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja s'ha quedat sense el seu amor al 'reality' després d'expulsar-lo | TELECINCO

«He guanyat el premi tenint-te a tu. A Espanya tot sortirà bé», deia Yulen a l'últim paràgraf de la carta. I tot seguit, apareixia la següent reacció de Kiko.

«Els plans que té el pare de Yulen passa per un camí molt diferent de ser Willy Fog. Yulen té dos anys per competir a les Olimpíades de París 2024. I si la seva carrera professional passa per aquí, la seva relació amorosa no serà tal com l'ha planejat Anabel», exposava el tertulià de Sálvame.