Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac queda al descobert amb la seva estratègia per evitar la presó

Fidel Albiac ha vist que ha sortit a la llum el seu suposat pla

Fidel Albiac és el marit i fidel company de Rocío Carrasco des de fa anys. Això l'ha portat a estar a l'ull de l'huracà mediàtic perquè la seva família materna l'ha atacat contundentment. Ell no ha concedit mai una entrevista i ha mantingut el silenci, però ara s'està cansant.

Segons el periodista Jesús Manuel, el sevillà ha trobat la manera de donar resposta a totes les acusacions que ha rebut sense tenir conseqüències legals. Ha recorregut directament al testimoni que la seva dona està donant a la seva docusèrie.

Fidel Albiac i la seva 'estratègia'

Fa dues dècades que la parella de Rocío Carrasco aguanta tota mena d'acusacions d'allò més greus sense parlar. Quan ha considerat que el seu dret a l'honor ha estat vulnerat, ha recorregut a la justícia. Però ara ha trobat una altra manera de negar i respondre aquelles de forma pública i deixant en evidència els qui les realitzen.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac i Rocío Carrasco han trobat a la docusèrie una manera de contestar a moltes acusacions | Europa Press

Així, a través de la docusèrie, que ara està emetent la seva segona part, Fidel està contestant, demostrant mentides i posant en perill molts. I és que en aquesta producció la seva dona està posant al punt de mira a molts i també desmentint nombroses acusacions amb proves.

Jesús Manuel Ruiz ha carregat ara contra Albiac i Carrasco. Ho ha fet a través d'un article a Esdiario on exposa que «és molt bona guionista o es deixa assessorar per bons guionistes». Considera que està sabent donar una infinitat de titulars que generen polèmica, susciten interès i deixen en dubte el seu ex i la seva família.

Imatge de José Manuel Ruiz, col·laborant a Sálvame Diario
Fidel i Rocío han sigut 'analitzats' per Jesús Manuel Ruiz | Mediaset

Opina que el matrimoni està traient un bon partit a la producció esmentada i creu que ho deu a una persona. En concret, a la directora d'aquesta, Anais Peces. D'aquesta diu que «des de fa anys és una gran guionista i de debò».

Fins i tot deixa de manifest que «era ja una magnífica guionista quan començava el seu camí a Aquí hay tomate. Creava titulars molt potents cap al 2003. Aquest ofici es fa gran amb el temps».

Fidel Albiac, podria estar en perill?

El gendre de 'La Jurado' i Rocío, segons Ruiz, tanmateix, estarien ara en una difícil tessitura per unes declaracions que ella ha realitzat. Es refereix al fet que va respondre a unes afirmacions de la vídua del seu pare, Raquel Mosquera, en què aquesta deia que el seu marit va sortir fent esses de la casa de la jove. I ella ha contestat que si algú sabia què Pedro va beure va ser la seva dona perquè va ser qui li va servir la beguda.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac podria veure a la seva esposa davant la justícia per les seves últimes declaracions, segons el periodista | GTRES

En paraules del periodista, aquesta afirmació de la parella de Fidel pretenen «fer mal i donar continuïtat a aquest tema. És la manera de poder continuar cobrant amb el tema, amb el de la seva mare i el dels seus». És més, determina que la injúria i la calúmnia són un delicte i això podria fer que fos portada per la perruquera davant de la justícia.

Això sí, creu que Carrasco ha valorat ser demandada, però «el saldo segueix sent positiu a favor meu, ha pogut pensar Rocío i els seus éssers pensants». Un terme aquest últim amb què sembla que fa referència a Albiac.

Aquesta és l'opinió que el periodista té de la 'parella de moda' i de com està actuant davant de la família mediàtica. Però és curiós que només carrega contra aquella. En cap moment ho fa contra els qui durant dues dècades s'han omplert les butxaques llançant tota mena de mentides i injúries sobre aquesta.