Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja, contra les cordes després de descobrir la realitat de la seva relació

Anabel Pantoja s'ha vist al punt de mira després d'una cosa que ha passat a 'Supervivientes'

Anabel Pantoja fa setmanes que és molt criticada pel seu comportament a Supervivientes. Sí, perquè ha iniciat una relació amb Yulen, amb qui ha tingut escenes pujades de to, malgrat haver deixat una porta oberta a la reconciliació amb el seu ex. Una relació amorosa que s'analitza amb lupa.

La noia ara està rebent atacs pels fets i també perquè s'ha descobert que ella i el seu noi van tenir contacte abans que comencés el 'reality'. Però, per si no n'hi hagués prou, es troba al punt de mira perquè la realitat del seu 'affaire' s'ha destapat. En concret, s'ha conegut que la família d'ell no està gaire contenta amb la neboda d'Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja i la trobada amb la seva sogra

L'ex d'Omar Sánchez no agrada a la mare de Yulen, Arelys. Tant és així que ho ha deixat de manifest en diversos programes de televisió. Tot i això, quan aquesta dona va visitar l'illa es va comportar amb Anabel com si fos la seva nora preferida i perfecta.

Aquest comportament de la familiar del participant li va guanyar nombroses crítiques, alhora que va suscitar les sospites d'alguns concursants. Per això Matamoros va arribar a manifestar: «Em semblava que estava com a molt emprenyada, a ella aquesta relació no li fa gaire gràcia. Li vaig dir al seu fill, que la vaig veure molt tensa i que creia que no li agradava la seva relació».

Unes paraules que no van agradar ni van convèncer la jove Pantoja, que va respondre: «Però si em va convidar fins a cinc vegades a casa seva». I va afegir: «Si s'ha de quedar entre la seva mare o jo, que es quedi amb la seva mare. Jo no separaré mai una mare d'un fill».

Yulen va decidir sortir en defensa del seu familiar i va exposar: «Sabia que em volia dir coses importants i no podia. Ella no està molesta amb l'Anabel, està molt contenta».

La veritat sobre Anabel Pantoja surt a la llum

La cosina de Kiko Rivera no coneix realment el que pensa la seva sogra i si ho sabés no estaria gaire contenta. És més, no sap que el seu noi ha rebut informació de la seva mare en què li diu que se n'allunyi. I és que, com es va poder veure a la gala de Supervivientes, Arelys va fer servir una metàfora d'uns fesols per transmetre certes idees a l'esportista d'esgrima.

En efecte, ell va fer servir aquest aliment per referir-se a la seva història d'amor i la visitant ho va entendre perfectament. Així, ella li va dir: «A molta gent no li agraden els fesols. Al teu pare tampoc i més perquè si els hi fan fora cada dia, no li agraden, vol que el deixin viure».

«Dius que no t'agraden i tant se val perquè te'n dones la volta i segueixen dient que t'agraden. El teu pare diu que després del que menges aquí sortiràs vegetarià», li argumentava.

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Anabel Pantoja no sap que Yulen va rebre una indicació per part de la seva mare respecte a ella | Mediaset

Tot i que el concursant i el seu familiar van pensar que d'aquesta manera no els enxamparien, res més lluny de la realitat. Ahir a la nit a la gala, Ion Aramendi es va dirigir a Arelys per retreure-li que li havia deixat caure al seu fill que s'allunyés de Pantoja. Davant d'això, ella va afirmar: «Estic molt contenta i jo no li he dit res perquè canviï amb Anabel, què canviarà?».

Però el presentador va tornar a insistir: «No li vas dir res per sota? Alguna cosa li vas dir». Tot i això, ella es va mantenir en la seva postura: «No va ser així. Ell em va preguntar si estava veient el seu concurs i li vaig dir que no».

Tot i això, estava clar que Arelys no va ser sincera després de veure les imatges de la conversa amb el seu fill. I segur que això no li agradarà a l'ex d'Omar quan la vegi, com tampoc li agradaran altres coses que ha dit la seva sogra sobre ella.

▶️ Una gran amiga cuenta la realidad de Belén Esteban tras meses alejada de la televisión