Anabel Pantoja amb biquini a la platja

Anabel Pantoja empitjora i ha de tornar a l'hospital: «Estic fatal»

Dissabte passat, la neboda d'Isabel va passar una nit molt complicada

Anabel Pantoja travessa un moment bastant delicat, ja que no aconsegueix solucionar els problemes amb la família. D'altra banda, els espectadors han donat l'esquena al seu nòvio, Omar Sánchez, que ha hagut de tornar d'Hondures.

La parella tenia il·lusió de fer diners a la petita pantalla per a començar una nova vida allunyada dels focus. Més que mai, la sevillana necessita un respir, perquè ha de solucionar diversos conflictes.

Quan va esclatar la guerra per Cantora, finca que Paquirri va deixar en herència a la seva dona i al seu fill, ella no va voler prendre partit en cap dels dos bàndols. Ara s'ha vist marginada per les dues parts: una no respon les trucades i l'altre es nega a tenir una conversa.

Per si tot això fos poc, dissabte va haver d'anar a l'hospital d'urgència. Uns dies abans havia explicat que tenia forts dolors a la gola, així que va demanar ajuda als especialistes.

«Portava dos dies malalta, amb mocs i tal. Em vaig despertar afònica, sense poder parlar», va declarar al seu compte d'Instagram.

Va voler tranquil·litzar els seus seguidors assegurant que no era «res greu», tot i que les últimes informacions fan pensar el contrari. Anabel ha tornat al centre mèdic bastant preocupada, ja que no aconsegueix recompondre's de la sotragada.

Els metges li han diagnosticat faringitis aguda i sembla que encara haurà de lluitar contra la malaltia durant un temps. Recentment ha fet unes declaracions a les xarxes socials per a explicar com es trobava.

«He passat una de les pitjors nits de la meva vida», comenta sense cap pudor. Hi ha qui ha posat en dubte aquestes paraules, ja que fa uns dies va organitzar una festa per a celebrar que el seu nòvio havia tornat de 'Supervivientes'.

La col·laboradora celebra una festa i li plouen les crítiques

La cosina de Chabelita s'ha vist obligada a donar explicacions. Pel que sembla, es va recuperar molt bé del primer ingrés hospitalari, però al cap d'uns dies es va tornar a trobar malament.

«No tinc febre, però he vomitat. No puc parar de tossir. Tinc calfreds i suors», comenta al respecte.

«Estic fatal», assegura després de les crítiques. Sembla que les queixes d'Anabel han sembrat molt d'enrenou, ja que ningú entén com fa una festa un dia i al següent està tan perjudicada.

«Pensava que anava a millor, però el vent d'aquí i l'emoció...», argumenta. Segons ha explicat, va deixar enrere la malaltia, però ha recaigut quan menys s'ho esperava.

«Ahir vaig acabar el tractament d'antibiòtic. Vaig confiar en la meva salut i ara estic pitjor. Irresponsable», escriu en una fotografia que ha compartit amb els seus fans.

Mentrestant, Kiko Rivera es manté ferm en la seva postura: no tornarà a parlar amb ella fins que no rectifiqui el seu comportament. Segons l'entorn del DJ, Anabel filtra certa informació que no beneficia cap membre de la seva família.

No obstant això, els col·laboradors de 'Sálvame' neguen que la sevillana actuï així. Sempre ha defensat els Pantoja quan ho han necessitat i mai ha fet res que els pogués perjudicar.

Resulta difícil de creure que no va facilitar cap dada als seus companys i que sí que ho faci amb periodistes que no coneix. Hi ha la possibilitat que el marit d'Irene Rosales senti certa gelosia de la seva cosina, ja que ella encara manté contacte amb la cupletista.

També cal tenir en compte que la jove s'ha guanyat l'afecte del públic i té molt protagonisme a la televisió. S'ha convertit en un personatge amb entitat pròpia, perquè ja no necessita ningú per a ser notícia.