YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Anabel Pantoja i la seva cosina Sylvia es declaren la guerra: no hi ha perdó

La cosina de Kiko Rivera està protagonitzant nombrosos conflictes arran de la guerra oberta entre el DJ i Isabel Pantoja

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja s'ha enfrontat a Sylvia Pantoja en directe | Telecinco

Els sentiments en el Clan Pantoja estan a flor de pell, i és que l'enfrontament entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja ha esquitxat a tota la família, ja que els membres han intervingut en el conflicte protagonitzant moments televisius d'allò més tensos. És el cas d'Anabel Pantoja, que té oberts nombrosos fronts familiars des de l'esclat de la polèmica entre la seva tia i el seu cosí.

Anabel Pantoja, acorralada pel conflicte familiar entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Anabel Pantoja ha estat acusada directament de 'moure fils' a Cantora, i ser partícip de les accions il·legals de la seva tia, que hauria amagat els béns que Paquirri va deixar en herència als seus fills més grans: Cayetano i Fran Rivera. Les acusacions, que confirmarien les revelacions que va realitzar Kiko Rivera en l'especial de Telecinco 'Cantora, la herencia envenenada', han estat llançades per Marta, ex cunyada d'Isabel Pantoja.

L'exparella de Juan Pantoja, germà de la 'tonadillera', ha revelat en una entrevista a 'Socialité', que tant ella com Anabel Pantoja estan al corrent de l'existència dels objectes de Paquirri, ja que estaven en un habitatge que ella mateixa va ajudar a netejar. «Isabel Pantoja ha mentit. Sé on estaven totes les pertinences de Paquirri. Jo vaig veure tots els vestits ficats en bosses a la banyera de la seva mare», ha confessat Marta.

Amb aquestes acusacions, Anabel Pantoja s'ha ficat de ple en un conflicte que està sent avivat pel propi entorn de la família. I és que en aquest enfrontament aferrissat s'ha obert un nou capítol amb la disputa entre Anabel Pantoja i Sylvia Pantoja, cosina de la 'tonadillera'.

L'última disputa a 'Sálvame' entre Anabel Pantoja i Sylvia Pantoja

La cosina d'Isabel Pantoja també ha volgut mostrar la seva versió dels fets en un plató de televisió, una decisió que no ha agradat gens a la col·laboradora de 'Sálvame', que l'ha acusat de «treure partit» de la situació.

En un tens enfrontament viscut telemàticament a 'Sálvame', Sylvia Pantoja s'ha defensat davant les acusacions d'Anabel assegurant que ella només està explicant la seva experiència i que no busca cap problema amb ningú, i menys amb la neboda de la seva cosina, a qui gairebé no coneix.

«Jo a aquesta nena l'he vist una vegada a la vida, no vull enfrontar-me amb ella ni amb ningú, vaig venir a explicar la meva vida, la meva veritat i la meva història. Tinc tot el dret del món. Jo crec que Anabel es va passar l'altre dia, però bé, ella s'expressa així», assenyalava Sylvia per treure ferro a l'assumpte.

La cosina d'Isabel Pantoja ha reconegut que estima molt al pare d'Anabel, Bernardo Pantoja, i que això li impedia poder tenir un mal tracte cap a ella.

Anabel Pantoja revela per què no pot perdonar a Sylvia Pantoja

Tot i que Sylvia Pantoja va fer tot el possible per enterrar la destral de guerra, la veritat és que Anabel Pantoja no ha pogut donar l'assumpte per tancat. Segons ha revelat la mateixa cosina de Kiko Rivera, mai podrà perdonar Sylvia per haver criticat a la seva àvia malalta.

«Agraeixo molt l'afecte que li tens al meu pare, a veure si t'ho apliques a la meva àvia. Em va fer molt de mal que parlessis d'ella així. No veig bé que un familiar que porta 20, 30 o 40 anys fora de la família, vingui a parlar d'ella, i sobretot d'una persona que està malalta», ha recalcat la col·laboradora de Telecinco.

En veure que Anabel Pantoja no accedia, Sylvia ha preferit deixar de respondre a la col·laboradora de 'Sálvame', qui va acabar esclatant contra els seus companys de programa en veure que alguns es reien de la disputa entre ambdues.


Comentaris

envia el comentari