L'acusació que pot acabar amb la imatge pública de Rafa Mora

Un organitzador de festes clandestines hauria assegurat que el col·laborador de televisió és un assidu dels seus esdeveniments

El col·laborador de Sálvame Rafa Mora
Rafa Mora ha negat la seva presència en aquestes festes | Telecinco

La tarda del dijous passat, 'Sálvame' es va posar en contacte amb Randy, conegut com 'El Príncep Africà' i que es caracteritza per organitzar festes en sales privades i en la vil·la que té a Aravaca (Madrid).  Aquestes festes ja eren famoses abans de la pandèmia, però el fatídic moment sanitari que està vivint el nostre país i el món en general, no han frenat les gales de festa i de complicitat de Randy.

Aquest organitza festes clandestines, però que de secretes tenen poc, ja que els mateixos assistents s'encarreguen de compartir contingut a les xarxes socials, sent així proves més que evidents que aquests esdeveniments existeixen i que són molts els famosos que decideixen saltar les normes per a acudir a aquests saraus.

Tot això ha començat a través d'unes fotos que s'han publicat de la col·laboradora de televisió, Oriana Marzoli, en les que es poden veure a la col·laboradora participant en una festa, en la qual les mascaretes brillen per la seva absència i, a més, es pot veure una quantitat ingent de persones ballant i sense respectar cap de les restriccions que marquen les autoritats sanitàries.

El més sorprenent és que ha estat la mateixa Oriana qui ha pujat aquests vídeos a les seves xarxes, encara que més tard els ha esborrat en rebre una gran quantitat de crítiques per les seves accions públiques. El primer programa a interessar-se en les festes de Randy ha estat 'Ya es mediodía', que ha contactat amb el promotor per saber si entre els convidats hi havia famosos.

No obstant això, aquest ha respost positivament, tot i que no ha volgut detallar de qui es tractava, però segons ell, no els coneix per les seves funcions laborals, ja que aquest no veu els programes de televisió que es poden veure a Espanya.

Malgrat això, Kiko Hernández ha afirmat que Randy hauria dit fora de càmeres que el 'Príncep Africà' hauria afirmat que Rafa Mora ha acudit a algun d'aquests esdeveniments, explicant que es tracta d'un popular tertulià del programa de les tardes de Telecinco. Un cop l'organitzador de les festes ha entrat en directe per a 'Sálvame', ha negat haver inculpat a Mora, cosa que ha molestat molt al tertulià del programa.

Rafa Mora es desentén de les festes clandestines

Un cop s'ha explicat això en directe, Rafa Mora ha contactat amb el seu programa per aclarir que mai ha estat en aquestes festes clandestines, afirmant que, a més, ha estat molt dur amb Oriana i amb totes les persones que han saltat les normes per a acudir a festes que estan totalment prohibides.

El 'Príncep Africà' ha estat acusat de mercadejar amb les festes que organitza a la casa d'Aravaca, ja que són moltes les veus que afirmen que Randy cobra entrada als assistents, i que de tot això treu un rèdit econòmic més que rendible, en un moment en què el món de la nit està sent molt castigat, mentre que persones com Randy organitza autèntics guateques.

Alhora, el mateix organitzador ha assegurat que no cobra entrada a ningú, només demana 50 euros als assistents en concepte de neteja, per contribuir al condicionament de la llar, un cop s'acaba la festa. Per si això no fos prou, Randy assegura que en cap moment ha volgut muntar una festa multitudinària i que només havia convidat a uns amics a prendre alguna cosa, però que la invitació va anar difonent-se i en qüestió de minuts es van reunir desenes de persones a la seva llar.

Finalment, el jove s'ha mostrat penedit del que ha passat i ha assegurat que no tornarà a organitzar cap festa més al nostre país, prometent públicament que tot el que ha passat ja és passat i que ara s'establirà en un perfil molt més tranquil i que res té a veure amb el rei de la festa a què estem acostumats a veure en els programes de televisió.


Comentaris

envia el comentari