Kiko Rivera té un oncle secret, Curro, i pot ser notícia en els pròxims dies

Es tracta d'un familiar per part paterna que no es coneix públicament

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera podria conèixer aviat a un oncle secret | Gtres

Kiko Rivera es troba ficat de ple en la 'guerra' amb la seva mare (Isabel Pantoja) per l'herència de Paquirri, ja que està disposat que surtin a la llum els suposats tripijocs d'ella amb la part que el seu pare li va deixar a ell. I, per això, ha contractat un bufet d'advocats especialitzats en Dret de Famílies i Successions.

Precisament el fet d'anar descobrint aquestes presumptes argúcies de la 'tonadillera' i fins i tot les seves mentides, com que els objectes del torero havien estat robats, l'estan allunyant d'ella. I, alhora, estan permetent que cada vegada estigui més a prop de la seva família paterna, els Rivera.

Gran mostra d'això és que 'ha fet pinya' amb els seus germans grans (Fran i Cayetano) per recuperar els estris del seu pare i, és més, fins i tot ha anat amb ells a visitar el seu oncle Riverita, amb el qual va viure una trobada realment emotiva. No obstant això, fins i tot molt aviat podria conèixer a un oncle 'secret' que té i que podria sortir a la llum en pocs dies.

L'oncle 'secret' de Kiko Rivera

El diari '20 minutos 'és el que ha revelat, a través del periodista Saül Ortiz, que un nou Rivera podria aparèixer a la televisió. Aquest no és altre que un suposat fill il·legítim d'Antonio Rivera, pare de Paquirri. Un plançó de qui es va començar a parlar fa deu anys, concretament quatre mesos després de la mort del presumpte pare.

Sembla que aquest petit va néixer d'una relació que Antonio, ja vidu, va mantenir quan tenia 63 anys amb una dona anomenada Antonia Muñoz, fruit de la mateixa va venir al món Curro l'any 1987.

Qui és Curro?

Són 33 els anys que té el citat oncle secret de Kiko Rivera. Sembla que viu a Barbate (Cadis) i ha volgut mantenir-se en tot moment allunyat de la televisió i el focus mediàtic. No obstant això, sembla, segons '20 minutos ', que es podria estar plantejant aparèixer en un plató. De fer-ho seria per deixar clara la seva història i per evitar conjectures de tota mena que estan circulant pels mitjans.

Així mateix, sembla que aquest home guarda certa semblança amb la seva família paterna com seria, per exemple, els ulls blaus i uns trets molt similars que deixen palès que la genètica és bastant clara.

Manté relació amb la família?

Fa anys, Curro i Antonia van acudir a la justícia per demostrar que ell era fill d'Antonio Rivera, i el jutge que portava el cas va admetre a tràmit la demanda de paternitat. No obstant això, després d'aquest pas, que va ser realitzat l'abril de 2010, no existeix després més informació al respecte. Per aquest motiu, seria interessant que el protagonista concedís una entrevista per explicar en què va derivar aquesta causa judicial.

El que sí que se sap és que, per exemple, Riverita es negava a sotmetre's a una anàlisi d'ADN que determinés si aquest jove era o no el seu germà. És més, en el citat mitjà s'ha revelat que, semblaria que, en aquests anys, Curro ha intentat mantenir relació amb la família Rivera, però aquest intent no ha estat del tot fructuós.

Així, s'explica que hi ha membres d'aquest clan que sí que han acceptat tenir certa cordialitat amb ell, però que altres no, i, en concret, sí que s'apunta que Riverita podria haver quedat en alguna ocasió amb aquest jove.

No obstant això, caldrà esperar per conèixer tota aquesta història de primera mà i amb tota mena de detalls. Si fos cert que també és germà de Paquirri, Kiko Rivera tindria un altre oncle a qui conèixer i amb el que, per edat, potser podria tenir una bona relació.


Comentaris

envia el comentari