Les imatges que poden trencar avui mateix la relació d'Isa Pantoja i Asraf

La filla de la 'tonadillera' ha pogut tenir una aventura amb Efrén Reyero i Kiko Jiménez

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Isa Pantoja podria haver sigut deslleial a Asraf Beno  | Telecinco

Isa Pantoja torna a ser notícia, i aquest cop res té a veure amb la seva mare, si no amb la seva vida més íntima. El motiu? Sembla que la filla de la 'tonadillera' podria haver tingut una aventura amorosa amb Efrén Reyero, el nou concursant de 'La Casa Fuerte'.

Segons va destapar María Jesús Ruiz, Efrén i Isa Pantoja es van besar en una festa el passat 26 d'abril i va succeir en una coneguda discoteca de Madrid. Aquestes dades han estat aportades per 'Ya es mediodía', un dels programes que està investigant sobre la festa. A més, la jove podria haver acabat la nit en un bany amb Efrén i Kiko Jiménez.

El programa ha destapat les imatges exclusives, però, el més curiós del cas és que en aquesta festa també estava Kiko Jiménez, qui sembla també va flirtejar amb Isa Pantoja durant tota la nit. El sorprenent de la situació és que l'abril de 2019 Kiko ja estava començant a flirtejar amb Sofia Suescun.

A més, Efrén estava participant en el tron de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i és per això que presumptament Efrén havia traït de nou al programa, igual que ho va fer deu anys enrere en la seva primera aparició en el tron. L'ex de Marta López està en el punt de mira, ja que diversos afirmen que moltes de les seves relacions han estat per pur interès.

El programa presentat per Sonsoles Ónega ha revelat més dades sobre aquest flirteig que van tenir, un fet que segurament acabarà destrossant a Asraf Beno. Chabelita estava començant la seva relació amb Asraf, així que si finalment això fos veritat, la filla de la cantant hauria estat deslleial a la seva actual parella i les noces entre els dos ara mateix penjarien d'un fil.

Des del programa de Telecinco acusen Efrén com un mentider, ja que també podria haver utilitzat a Marta López, encara que la seva relació està trencada actualment. A part de l'error d'Efrén, ja que va violar les normes del programa de l'amor de Telecinco, Isa Pantoja també està en el punt de mira, ja que això podria suposar la fi de la seva relació amb Asraf Beno.

'Ya es mediodía' troba les imatges

«Hi ha imatges bastant gràfiques i testimonis que van passar la nit junts», va comentar la periodista Isabel Rábago en el citat programa de Telecinco. «Estaven en un sofà a la sala de la discoteca, Efrén estirat i Chabelita sobre amb el jove agafant la zona dels pits mentre ella somriu i ell la besa al coll», van dir a 'Ya es mediodía'.

La persona que va veure tot això en directe va ser l'exmiss María Jesús Ruiz, que va ser l'encarregada de confessar què va succeir en aquella festa de l'abril de 2019. Malgrat tota la informació, caldrà esperar per veure què passa amb la trama.

No obstant això, segons Carolina Sobe, Isa li hauria donat carabasses a Efrén i s'hauria quedat sola amb Kiko Jiménez, actual parella de Sofia Suescun. Un autèntic embolic que la filla de la 'tonadillera' haurà d'aclarir un cop surti del concurs de Telecinco. Alguns afirmen que es va besar amb Efrén, d'altres que amb Kiko, i d'altres que amb els dos. La veritat és que en les imatges apareixen els tres junts.

Asraf a més està en el punt de mira, ja que les seves actituds amb Isa Pantoja no estan sent les més adequades i tots els programes de cor asseguren que el casament no se celebrarà. Quan Isa Pantoja surti de 'La Casa Fuerte' tindrà el seu peculiar 'reality' familiar, ja que té molts fronts oberts.

Entre el conflicte de la seva mare amb Kiko Rivera, les seves baralles amb Asraf i aquestes imatges en què apareix amb Efrén, segurament Isa Pantoja prefereixi quedar-se dins del 'reality' uns mesos més. 

El mateix Efrén Reyero ha reconegut públicament que entre ell i Isa Pantoja va passar alguna cosa. «Ens ho vam passar bé», va confessar fa uns dies l'ex de Marta López abans d'ingressar al programa de Telecinco presentat per Jorge Javier Vázquez.


Comentaris

envia el comentari