YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La princesa Elionor 'regala' el disgust més gran al seu avi, Joan Carles I, per Nadal

La Princesa Elionor ha decidit distanciar-se encara més del seu avi renunciant a la seva herència

Primer pla de la Princesa Elionor
Elionor trenca els llaços amb el rei emèrit renunciant a la seva herència | GTRES

Nou desdeny familiar pel rei emèrit, i aquest cop a compte de la seva neta, la princesa Elionor. En un dels seus pitjors moments, exiliat a Abu Dhabi, sense possibilitat pròxima de tornar a Espanya, i amb un nou escàndol financer que acaba de saltar per unes targetes de crèdit opaques, el rei Joan Carles ha rebut el cop de gràcia de la mà de la princesa Elionor, que ha decidit trencar amb el seu llegat renunciant oficialment a la seva herència, tal com ja va fer el seu pare, el rei Felip, el passat mes de març.

 

Va ser llavors quan el Rei Felip va emetre un comunicat anunciant la seva renúncia personal a l'herència del seu pare, el rei Joan Carles, i prescindia de«qualsevol actiu, inversió o estructura financera on l'origen, característiques o finalitat puguin no estar d'acord amb la legalitat». En renunciar ell a la seva herència, tots aquests diners de dubtosa procedència legal i fiscal anaven a parar a les seves descendents, les seves dues filles Elionor i Sofia.

 

No obstant això, tal com indica el mitjà digital 'Vanitatis', la princesa hauria renunciat al patrimoni del seu avi Joan Carles. Aquesta decisió ve determinada per la mateixa Zarzuela, que des dels escàndols del rei emèrit intenta deslligar-se del tot del seu llegat per donar continuïtat a la Corona i rentar la seva imatge. Un fet que li està costant molt d'aconseguir.

La gran distància que separa avi i neta

D'aquesta manera, Elionor es deslliga encara més del seu avi, amb el qual ja gairebé no tenia relació. De fet, l'última imatge pública que hi ha d'ella i el rei Joan Carles és de fa dos anys, concretament del 6 de desembre de 2018 amb motiu del 40 aniversari de la Constitució.

 

L'esquerda entre els dos va ser encara més evident l'octubre de 2019, quan la princesa va debutar amb un discurs en els Premis Príncep d'Astúries, on sí que va estar la seva àvia Sofia, però va cridar poderosament l'atenció l'absència del rei emèrit.

 

Una distància tant física com emocional que ha estat patent en els últims temps, en què el futur de la monarquia, representat per la jove Elionor, vol apartar completament del passat d'aquesta institució, representat pel rei emèrit, que amb els seus escàndols financers i de dubtosa legalitat, ha posat a la corona en una posició molt difícil de gestionar, sent diversos els sectors de la població que s'han gosat qüestionar la seva continuïtat o obertament demanar la dissolució d'aquesta institució, una postura defensada avui dia per Unidas Podemos.

Joan Carles i la seva relació amb els seus altres nets

Durant molts anys ha estat més que evident que el Rei mantenia una relació molt estreta amb els seus altres dos nets Victòria Frederica i Froilà, probablement perquè durant la seva infància han passat més temps junts, i perquè comparteixen algunes de les seves passions, com la tauromàquia.

 

Una cosa que, no obstant això, no ha passat amb Elionor i Sofia, que han crescut sota la mirada i l'estricte control de la seva mare la reina Letícia, qui recordem, no deixava ni estar a la seva sogra la reinaSofiaa soles amb les seves netes, o que protagonitzar la picabaralla a la catedral de Palma quanSofiaes va intentar fer una foto amb Elionor iSofia.

Les 'targetes black', el seu últim escàndol

Unes targetes de crèdit on els seus fons procedeixen de l'estranger s'han convertit en l'últim mal de cap del rei emèrit. Aquestes van ser utilitzades entre 2016, 2017 i 2018 per Joan Carles, la reinaSofiai també per alguns dels seus nets, com Victòria Frederica i Froilà.

 

Unes targetes ocultes al fisc que els seus nets van utilitzar per abonar desplaçaments d'Uber, compres al Corte Inglés o classes de piano. També les filles del rei emèrit, Elena i Cristina, van ser beneficiàries d'aquestes targetes.

 

Comentaris

envia el comentari