Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja sap que la malaltia avança ràpidament i amb els diners no poden fer res

Anabel ha fet tot el possible per solucionar el problema

Anabel Pantoja va començar a treballar als mitjans de comunicació perquè pertany a una família influent dins de la crònica social. El seu pare és germà de la cantant més famosa del país: Isabel, una tonadillera que no deixa indiferent ningú. Gràcies a aquesta coincidència pot treballar de col·laboradora i influencer, encara que res no és tan bo com sembla.

Anabel Pantoja ha de suportar les crítiques i moltes no s'ajusten a la realitat, però no pot fer res per evitar-les. El seu pare va estar ingressat perquè pateix una malaltia força seriosa i necessita cures especials, no es pot moure sense ajuda. Fins ara, es desplaçava en una cadira de rodes amb motor, però ha hagut de canviar de plans.

Anabel sap que el mal de Bernardo avança a passos de gegant i ni ella ni els seus diners poden fer res per evitar-ho. Abans de marxar a Hondures per concursar a Supervivientes 2022, va contractar dues infermeres perquè hi estiguessin atents. El públic va aplaudir aquest gest i va ser aleshores quan el periodista Pablo González es va posar a investigar.

Anabel ha estat acusada d'haver desatès Bernardo: suposadament, ha fet diversos viatges i no ha tingut el detall de visitar-lo. Així ho explica Pablo González, encara que és cert que no ha aportat cap prova d'aquesta informació. Pel que sembla, el germà d'Isabel només compta amb el suport de Junco, la seva xicota japonesa.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
Anabel Pantoja ha estat molt preocupada per la seva família. | Mediaset

«Mentre Bernardo va estar a l'hospital, només estarien amb ell: Junco, el seu suposat fill secret, la seva tia Magdalena i pocs més. Anabel va anar diverses vegades, però en un període curt, se'n va anar a Supervivientes i va prioritzar el concurs per sobre de l'estat del seu pare. Des que va tornar de l'illa només l'ha anat a veure una vegada i m'han explicat que tot just va passar una hora a casa seva».

Anabel Pantoja està atenta als resultats mèdics

Anabel ha estat durament criticada, però els seus amics asseguren que sempre ha estat atenta a la salut del germà d'Isabel. És cert que està tranquil·la perquè sap que està a bones mans, però això no vol dir que l'hagi desatès. Junco és la dona que li fa companyia i, gràcies a ella, els familiars es poden relaxar, saben que no li faltarà de res.

Pantoja ha estat força generosa amb la japonesa, però els seus diners no poden evitar que ella parli amb determinats periodistes. Pablo González ha conversat amb ella i ha descobert que el malestar és real. Suposadament, no entén el comportament de la influencer i reclama més ajuda per fer-se càrrec del malalt.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja sempre hi ha estat per ajudar. | Instagram

«Se sent molt sol i, si no fos per la seva parella, la japonesa Junco, es moriria de pena. Ella és la seva dona, la seva companya de vida i la seva infermera, però està molt angoixada perquè la situació el supera. Sobretot, li dol que la filla i la germana de Bernardo s'hagin desentès pràcticament del seu marit», explica Pablo en Socialité.

Anabel Pantoja va estar un temps a l'hospital

Anabel ha tingut prou problemes amb Bernardo, hi ha qui diu que ell es va desentendre d'ella quan era nena. La col·laboradora prefereix no parlar sobre aquest tema, però és evident que hi ha alguna cosa que amaga des de fa molt de temps. Això no vol dir que li guardi rancúnia, de fet, li ha pagat un bon tractament perquè el seu estat millori.

Pantoja s'ha adonat que els seus esforços no hi han servit: el germà d'Isabel continua amb el mateix mal i se sent sol. Els seus companys de Sálvame han deixat clar que la sevillana no pot fer res més, ja que ella ha de continuar treballant. No es pot instal·lar a l'hospital, com ja va fer al seu moment, per això ha contractat personal especialitzat.