Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja té un nou fixatge

Anabel Pantoja afegeix al seu armari la peça estrella del moment

Les blazers, com ja sabem, s'estan convertint en la peça de roba favorita de les grans celebritats. És així que hem enxampat Anabel Pantoja amb un vestit d'estil americana que ens ha deixat bocabadats.

Tenir una peça d'aquest tipus ve estupendament bé per a aquest Nadal. Aquesta pot ser una molt bona opció per arrasar durant les festivitats. Anabel Pantoja ho sap i ha creat un look d'escàndol que ha atret totes les mirades.

L'ocasió? El plató de televisió del programa La isla de las tentaciones. La col·laboradora ha optat per mostrar el seu nou fitxatge enmig del debat de l'espai televisiu. Parlem d'un conjunt de la marca Primark. Un disseny de la mà de l'actriu Paula Echevarría, que ha volgut sumar a la nova col·lecció en col·laboració amb l'establiment.

Anabel Pantoja aconsegueix ser la protagonista de la nit

La col·laboradora ha volgut aprofitar l'oportunitat de passar pel plató de Telecinco per mostrar el seu estil i exhibir la seva nova aposta. Anabel Pantoja ha creat un modelet fabulós amb què ha destacat en l'enfrontament de La isla de las tentaciones protagonitzat per un vestit efecte americana.

El millor de la peça és que és de la famosa firma Primark, per la qual cosa podem aconseguir-lo fàcilment. Sumem un altre gran triomf per a Paula Echevarría, la dissenyadora de la marca que ha afegit aquesta peça a la seva gran col·lecció de roba.

Foto d'Anabel Pantoja al debat de 'La isla de las tentaciones'
Anabel Pantoja enlluerna amb el seu modelet | Instagram (@ANABELPANTOJA00)

Amb aquest conjunt aconseguirem crear un outfit molt elegant, amb el qual, a més, anirem a la moda, ja que es troba en tendència. Anabel Pantoja sap que es tracta d'una peça que mai no passarà de moda, ja que cada temporada torna amb més força que abans.

La col·laboradora ha fitxat un dels millors vestits del moment

Anabel Pantoja ja s'ha fet amb l'americana efecte vestit de la mà de Primark. Una peça que està arrasant actualment gràcies en part al seu preu. No passa els 25 €, per la qual cosa és força accessible a totes les butxaques.

La influencer va anar al debat de l'espai televisiu apostant per aquesta americana curta com a minivestit. Es tracta d'un conjunt en to negre, llis, que compta amb doble botonada i amb solapes en ras. Aquest look acull perfectament la tendència dels vestits. Una opció que darrerament estem veient moltes influencers i celebritats apostar per ella. En aquest cas, Anabel Pantoja ha preferit anar sense res a sota, però també podem apostar per combinar-ho amb unes mitges, per exemple.

Amb aquest modelet de la mà de Pantoja podrem arrasar les properes festes. Així que, si encara no saps què posar-te la nit de Nadal, la nit de Cap d'Any o, fins i tot, el dia dels Reis Mags, et proposem que tinguis en compte aquest look.

Una de les peces més versàtils, que et salvarà de més d'un imprevist

No saps què posar-te? Vols anar elegant i formal? Amb aquest vestit efecte blazer com el d'Anabel Pantoja aconseguiràs crear un outfit d'escàndol per a qualsevol ocasió.

Gràcies al seu tall oversize, molt afavoridor, podràs anar elegant tant de dia com de nit. Tot un encert per a les persones que prefereixin optar per roba menys ajustada. Cal esmentar que la faldilla de tall folgat no marca cap corba i, a més, les muscleres realcen la línia de les espatlles.

Foto de les sandàies d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja crea un dels millors modelets del moment | Instagram (@ANABELPANTOJA00)

Anabel Pantoja ha ultimat el seu estilisme amb unes sandàlies de color plata per elevar encara més el modelet. Per contra, si vols optar per un conjunt menys formal, pots afegir unes esportives de qualsevol color amb què aconseguiràs anar estupenda i casual.