Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

Kiko Hernández pren la decisió que assegura el futur de les seves dues filles

Kiko pensa en un projecte que li reportarà molts ingressos

Kiko Hernández estaria meditant una oferta important que li ha arribat. Es tractaria d'un format que no seria desconegut per a ell i que li reportaria ingressos elevats en molt poc temps. Seria, sens dubte, la manera de garantir el futur de les seves dues filles.

El col·laborador de Mediaset s'ha convertit en una peça essencial per a Sálvame. De fet, des que va tornar de vacances, el seu nom sona a tota hora al plató. La seva relació d'amistat amb Fran Antón o el conflicte amb Belén Rodríguez l'han catapultat al capdamunt.

Kiko Hernández sempre ha volgut mantenir la seva vida privada a la més estricta intimitat, és complicat que a Telecinco es parli de les seves relacions íntimes o dels problemes personals. És més, es va arribar a especular que va incloure-ho en alguna clàusula del seu contracte.

Com és habitual en aquesta època de l'any, ja comencen a sorgir els primers noms per prendre part a la propera edició de Supervivientes. Es tracta del reality amb millors resultats i a Fuencarral fan un important esforç econòmic per convèncer els personatges que puguin donar més joc a participar.

Kiko Hernández
Kiko tindria l'oportunitat de participar al reality | MEDIASET

L'any passat van confiar en Kiko Matamoros i Anabel Pantoja, i el 2023 intentaran fer el mateix amb el pare de Jimena i Abril. Hernández ja hauria rebut un comunicat per part de la productora del programa perquè vagi a Hondures. Es troben en una fase de tempteig, on mostren interès i coneixen en certa manera la disponibilitat del tertulià. Fins ara, sempre havien rebut un «no» per resposta.

Però aquesta vegada, les circumstàncies són diferents. Hi ha més possibilitats que Kiko accepti l'oferta. Això sí, tampoc ho posarà senzill. Kiko Hernández sempre havia descartat aquesta proposta per motius econòmics i familiars. Les seves nenes eren molt petites i no volia separar-se'n tant de temps, però després de totes les polèmiques en què s'ha vist embolicat, tant la seva popularitat com el seu caixet s'han disparat.

Ell mateix va confirmar fa uns dies que havia rebut una trucada del reality. A Sálvame tractaven les proves que demostrarien la seva relació amb l'actor Fran Antón. A la tornada de la publicitat se'l veia xiuxiuejant alguna cosa al presentador.

Jorge Javier, molt sorprès, el va instar a què ho digués en veu alta. No va tenir inconvenient a assenyalar que «m'acaben d'oferir anar a Supervivientes». Tant el públic com els seus companys van reaccionar aplaudint.

Fins i tot va tenir temps per fer broma amb Chelo García-Cortés. Li va proposar que si anava al reality «vull que tu em defensis». Hi ha moltes ganes de veure'l en aquest format, que no és nou per a ell, ja que va estar fa molts anys a Gran Hermano.

Kiko Hernández no ho posarà fàcil

Kiko Hernández sembla disposat a acceptar aquest nou desafiament, encara que possiblement no ho posarà senzill a la productora. El paparazzi Diego Arrabal va assegurar que la seva intenció és imposar una sèrie de condicions. Pel que sembla, hauria sol·licitat una quantitat setmanal de 35.000 euros, que es traduirien en 140.000 euros al mes.

Captura dels concursants de 'Supervivientes 2022'.
Supervivientes podria ser la pròxima destinació de Kiko | Mediaset

El mes de juliol passat, Matamoros ja deixava entreveure l'interès que hi havia pel seu company. «La productora està molt interessada que vagi a Supervivientes. Seria la preferència absoluta», va dir. 

Ara, tot dependrà de les negociacions que es desenvolupin al llarg de les properes setmanes. Totes dues parts estan disposades a entendre's, encara que possiblement els responsables del programa es vegin obligats a cedir, sobretot en temes econòmics.

Kiko Hernández sap que la seva participació a Hondures li reportaria molts ingressos. Fins i tot s'ha considerat la possibilitat que hi coincideixi amb Fran Antón, que també es troba a la travessa de candidats.