Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja adverteix al seu nou xicot que no pensa suportar-ho: «Em xoca»

Anabel amenaça Yulen Pereira sobre una cosa que no permetrà

Anabel Pantoja s'ha sincerat com mai sobre els dos homes pels quals està patint veritables maldecaps en l'àmbit sentimental. La jove ha passat per una etapa en què ha hagut de deixar parlar el seu cor.

Estem parlant d'Omar Sánchez i Yulen Pereira, exparella i actual xicot de la sevillana. Aquests dos han obligat la col·laboradora a decidir per qui es decanta per tenir una relació en el futur.

Anabel Pantoja va tornar a Espanya procedent de Supervivientes creient que tenia les coses clares pel que fa al que dictava el seu cor sobre Yulen i Omar. Se sentia preparada per afrontar certes trobades, encara que això en sorprengués molts.

Va sortir de l'illa enamorada de l'esgrimidor, però molts no esperaven que, només aterrar a terra espanyola, se n'anés a Déjate querer a retrobar-se amb la seva exparella canària.

Anabel se sincera com mai sobre les seves relacions

Després de confessar en directe davant Toñi Moreno que voldrà per sempre Omar, aquest era menys sentimental que la col·laboradora. No deixava dubtes sobre una possible tornada de la relació entre tots dos. Ara, Anabel s'ha tornat a destapar en una exclusiva a Lecturas en què torna a parlar dels seus amors i el que sent el seu cor actualment.

Sobre allò que la va enamorar de l'esgrimidor, Anabel ho té clar. «Jo moltes vegades li explico les coses i ell segueix sense entendre-les, és molt innocent». Així ho revela a l'exclusiva d'aquest dimecres.

Això sí, la sevillana vol anar pas a pas en la relació amb l'exsupervivent. «Estar enamorada és una mica superfort. La nostra història va començar en les pitjors condicions: amb gana, plovent i sense dormir», explica.

Pel que fa a la seva sogra, ha dit que no veu Anabel com la mare del seu net. A més, Anabel exposa que no ha tingut encara contacte amb ella per xerrar tranquil·lament. «No crec que ara mateix parlar amb Arelys sigui el millor», admet.

El que no suporta Anabel Pantoja de la seva relació amb Yulen

L'andalusa sap que els pares de Yulen han anat a Telecinco aquests últims dies a parlar sobre la relació, cosa que no agrada gaire a Anabel.

«Sempre he dit que no m'agradaria que la persona que tingui al costat sigui coneguda, gairebé totes han estat anònimes. Això de la família no m'agrada. Em xoca tot prou», lamenta.

Sobre la seva exparella, la tertuliana de Sálvame és sincera. «Es mereix ser feliç amb qui sigui», confessa. Sobre Raquel Lozano, la dona amb qui podria estar sortint el surfista de vela, Anabel no es vol mullar. «Vull mantenir-me al marge», assenyala.

Anabel parla de la manca de suport de la seva família més pròxima

D'altra banda, la neboda d'Isabel Pantoja també s'ha referit al seu cosí Kiko Rivera. Ella no va comptar amb el suport del DJ ni de la seva dona al seu camí pels Cayos Cochinos. Mentre que Anabel sí que hi va ser quan van anar a GH DÚO. «Tots volem rebre el mateix suport que donem, però això ha de sortir sol», explica.

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid

Pel que fa a la seva tia, la jove revela que té intenció d'anar-la a veure. Vol comentar-li les seves impressions, sobretot, el que ha viscut aquests tres darrers mesos de la seva vida. Veurem si la tonadillera li dona algun bon consell sobre com ha de portar la relació amb l'esgrimidor.