Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja parla sense embuts del problema que té a les parts íntimes

La sevillana no ha dubtat a fer aquestes confessions davant les càmeres

Anabel Pantoja està gaudint al màxim l'experiència a 'Supervivientes'. Aliena a les informacions que exposen que va enganyar Omar Sánchez durant el matrimoni, viu un idil·li amb Yulen Pereira. I està tan contenta que s'ha banyat despullada davant de les càmeres i fins i tot ha parlat de les seves parts íntimes.

La noia no només ha confessat si es depila la vulva sencera o no, sinó que també ha descrit l'aspecte que té.

Anabel Pantoja, totalment desinhibida

La col·laboradora de 'Sálvame' està encantada al reality de supervivència. S'està entregant més a les tasques diàries i a les proves i s'està deixant portar completament. Tant és així, que ja s'ha fet un petó i ha fet 'edredoning' amb Yulen.

 
Anabel Pantoja, Mariana Rodríguez i Ana Luque s'han banyat despullades al mar | Mediaset

És més, juntament amb Ana Luque i Mariana, ha protagonitzat una escena que ningú s'esperava. I és que totes tres s'han banyat nues davant la mirada perplexa dels seus companys, dels càmeres i dels espectadors del programa. Ho han fet divertides, somrients i sense embuts, ja que han parlat de les seves parts íntimes.

Anabel ha afirmat: «La Mariana s'hi posa la mà i se la tapa tota, però jo m'hi he de posar una careta sencera. Hi tinc la cova de Covadonga».

De la mateixa manera, ha confessat que porta el pubis depilat quan Ana ha dit que ella no. És més, li ha comentat: «Cari, sembles una bestiola. Jo no puc tenir pèls, soc un Nenuco».

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Anabel Pantoja ha donat detalls innecessaris sobre les seves parts íntimes | Telecinco

Fins i tot ha ensenyat el cul en diverses ocasions, i ha dit: «Si la vida et dona l'esquena, ensenya-li el cul».

Anabel Pantoja genera polèmica

La cosina de Kiko Rivera es podia imaginar que el seu comportament i el seu discurs generarien comentaris. I així ha sigut. Per exemple, a 'El programa de Ana Rosa', Joaquín Prat s'ha quedat estupefacte. «Cal donar tants detalls sobre com tens els genitals?», ha dit en directe.

Beatriz Cortázar, per la seva banda, ha dit: «Jo crec que era conscient que les imatges es pixelarien, perquè no es poden emetre. Com que ja s'imagina que no ho veurem, ens ho descriu d'una manera molt gràfica. I hi ha una cosa que també crida l'atenció: que Luque hagi confessat que no va depilada».

Després, ha pres la paraula Alessandro Lequio, que ha afegit: «Ha estat una escena meravellosa, i m'ha sorprès per com de desinhibides estan totes tres. Per a mi, Ana ha estat una sorpresa triple. Primer, perquè s'ha deixat anar molt; segon, perquè està molt bé; i tercer, perquè defensa els pèls».

I ha deixat anar aquesta perla: «Soc dels que pensen que el pèl és l'essència del nu femení adult».

Llavors ha carregat contra Anabel Pantoja. «L'Anabel pot tenir molta cova, però al Yulen no li veig cara d'espeleòleg», ha dit.

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' amb posat enfadat
Les paraules d'Anabel han generat molta polèmica | Telecinco

Els espectadors de 'Supervivientes' tampoc s'han quedat callats després d'aquesta escena. Alguns han aplaudit la naturalitat de les concursants, mentre que d'altres les han criticat, sobretot a Anabel. D'aquí, missatges com «Tot en ella és vulgar» o «A algú més li venen arcades de veure aquesta dona?».

En aquesta mateixa línia, s'ha pogut llegir: «Ja sabem que és una ordinària, per això no sorprèn» i «Déu-n'hi-do amb la Pantoja. És una bona peça». I no oblidem aquest altre tuit: «És més simple que el mecanisme d'una galleda».