Primer pla de Kiko Hernández.

La família de Kiko Hernández li envia un contundent avís després del què ha passat

Kiko ha aconseguit nous enemics al seu programa

Kiko Hernández té fama de ser el dolent de Sálvame. És el col·laborador que més temen els seus companys. No sol mossegar-se la llengua ni tampoc té cap objecció a deixar en mal lloc els tertulians que l'acompanyen al plató.

La seva última víctima va tornar a ser una vegada més Lydia Lozano. Un comentari desafortunat va fer que la periodista trenqués a plorar en directe i que fins i tot marxés de l'estudi. Això sí, en aquesta ocasió ell va rebre una estirada d'orelles per part de la resta de col·laboradors.

Kiko ha comprovat durant les últimes hores com perdia suports i s'esfumava aquesta immunitat amb què comptava. La polèmica es va desfermar amb motiu del funeral de Jesús Mariñas. Lydia el va recordar com un gran mestre i va explicar que tenia una gran relació amb ell.

Però aquesta dedicatòria va ser aprofitada per l'exconcursant de Gran Hermano per criticar-la. «Vas al funeral i dius que li tenies molt afecte i que era un mestre. Però ahir, abans d'anar-hi, vas dir aquí davant del públic: 'Quina mandra em fa anar'».

Allò va ser interpretat com un cop baix per part de la seva companya, que escoltava sorpresa les seves paraules. Va trencar a plorar immediatament, conscient de la repercussió que podrien tenir aquestes paraules.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández va fer un comentari desafortunat en directe. | Mediaset
 

La majoria de seguidors van comprendre què volia dir, i darrere d'aquest comentari no s'amagava cap mala intenció. Ràpidament, Carmen Alcayde va intentar defensar-la. «A mi també em faria mandra anar al funeral del meu amic, no és una cosa agradable que et vingui de gust fer», va assenyalar.

Va ser una de les poques veus crítiques que va reaccionar contra el col·laborador. En el moment, ningú més es va atrevir a discutir amb ell.

Però Kiko Hernández es va trobar aquest dimecres amb nous enemics. En aquesta ocasió va ser Gema López la que va sortir a defensar Lydia. Li va recriminar el comportament que va tenir amb ella en un assumpte tan sensible.

«Jo et vaig veure des de casa meva i et vaig criticar. Em va semblar molt lleig el que vas fer», va deixar anar la tertuliana visiblement molesta. Un atac que no va agradar gens al col·laborador, que no va dubtar a oferir la seva versió dels fets.

Va assegurar que «és el que portem fent a Sálvame des que va començar. Si et sembla que aquí treballa gent tan dolenta, no vinguis quan et truquin per treballar», va recalcar.

Va afegir que això formava part de la filosofia del programa. Si feia tant de temps que estava en antena era gràcies a aquest tipus de conflictes. Va deixar entreveure que això era allò que els reclamava l'audiència.

Kiko Hernández ja no és intocable

Kiko Hernández és un dels grans atractius del programa. La productora sap que la seva presència sempre afegeix un interès al format. Té moltes fonts i la capacitat per buscar polèmiques als seus companys.

Però el que han viscut els últims dies al plató de Sálvame potser li haurien de fer replantejar-se les coses. Va ser una cosa insòlita, que no es recordava des de fa anys. Per primera vegada, la gent del seu voltant li retreia els comentaris tan desafortunats.

Kiko Hernández actuant al teatre
El col·laborador té motius per preocupar-se. | Instagram (@kikohernandeztv)
 

No és gaire habitual aquest tipus de retrets en directe, ja que deixen en molt mal lloc el protagonista. Tot fa indicar que el col·laborador ja no és intocable i que ha perdut la immunitat de què gaudia.

Kiko es va emportar una tremenda decepció amb la gent que té al seu voltant. Mai no va pensar que l'atacarien d'aquesta manera. Estava acostumat a actuar així, però possiblement s'ho pensarà dues vegades abans de tornar a carregar contra algú.

▶️ Jesulín y Campanario no tratan igual a sus hijos y Hugo es el ejemplo