Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores fa anys que sabia el gran secret de la seva sogra Rocío Jurado

A Antonio David Flores no l'ha enxampat per sorpresa

Gràcies a la seva relació amb Rociíto, Antonio David Flores ha tingut l'oportunitat de conèixer diversos secrets de la seva sogra. Tant és així que l'exguàrdia civil acaba d'escoltar una informació sobre la qual ell ja en tenia constància des de fa anys.

Només queden unes hores perquè la docusèrie En el nombre de Rocío vegi la llum. Els subscriptors a Mitele Plus ja poden gaudir de les primeres dues entregues d'aquesta nova producció audiovisual de Mediaset España.

Muntatge d'Antonio David i Rocío Jurado.
Antonio David Flores coneixia els secrets de la seva sogra. | CatalunyaDiari
 

La resta hauran d'esperar a demà, 17 de juny, per poder veure tot el contingut a l'especial Deluxeque comptarà amb la presència de l'exdona d'Antonio David Flores.

Tot i que encara no s'ha revelat el contingut d'aquesta nova sèrie documental, ja hem pogut veure algunes 'promos' on assenyala diversos dels protagonistes principals d'aquesta nova història.

En un dels avançaments, es mostra la filla de 'la más grande' parlant de les funcions del seu oncle Amador Mohedano com a representant de Rocío Jurado. «Amador quan arriba a la vida professional de Rocío Jurado, ella ja és qui és».

Segons Rociíto, la sogra d'Antonio David Flores va aconseguir l'èxit molt abans d'associar-se amb el seu germà. I és que, en els primers anys de la seva carrera, va tenir la sort de tenir al seu costat grans professionals com Paco Gordillo, Manolo Sánchez o Luis Sanz.

Ara, ha sortit a la llum una nova informació que demostraria que la de Chipiona no estaria gaire contenta amb la feina del seu germà.

Antonio David Flores ja coneixia aquest secret

Antonio David Flores corrobora tot el que ha explicat Charo Vega. I és que, segons ha assegurat la participant de Supervivientes 2022, la cantant va voler treballar amb el seu exmarit, Tony Caravaca.

Aquest home és reconegut per haver gestionat la carrera musical de grans artistes com Isabel Pantoja. Durant anys, aquest professional va ser la mà dreta de la mare de Kiko Rivera.

Primer pla de Charo Vega.
Charo Vega fa una revelació important. | Mediaset

 

«Quan Rocío estava bé volia parlar amb Tony Caravaca. Un dia em va dir: 'Charo, vull parlar amb ell'. Vaig estar uns dies amb ella», ha assegurat.

«L'únic que li va demanar Rocío és que no volia signar cap contracte amb ell. Van signar el contracte, diguem… d'una altra manera. Se'n van anar al Rocío junts».

El que no sabia Antonio David Flores eren les intencions que s'amagaven darrere d'aquesta decisió important.

«Potser volia fer alguna cosa més gran. Crec que va ser per un punyal així de gran per part d'Isabel Pantoja. Marinero de luces es va fer el 1985, així que això va ser el 1984», ha puntualitzat la televisiva.

Antonio David Flores no esperava aquesta resposta d'Amador Mohedano

Antonio David Flores ha pogut escoltar a través de Sálvame les primeres reaccions d'Amador Mohedano a les declaracions de Charo Vega.

Tot i ser una informació de què ell no tenia constància, l'oncle de Rociíto ha optat per no negar res. «No ho sé... Si ho diu Charo, me la crec perquè és com de la família. Ells es veien aquí per Andalusia».

Però el que sí que ha volgut deixar clar és que la seva germana no el va voler apartar mai del seu costat. «Treure'm del mig, per res del món. Potser ell intentés fer alguna cosa amb Rocío. Tony en sabia molt».

Amador Mohedano
Antonio David Flores escolta les primeres paraules d'Amador Mohedano. | Europa Press

 

Sigui com sigui, haurem d'esperar l'emissió d'En el nombre de Rocío per conèixer tots els detalls de la relació professional que mantenia l'artista amb el seu germà.

«Amador no ha aixecat la carrera de Rocío. Ell hauria d'estar agraït, ja que ha pogut portar la carrera de la seva germana, però era una carrera que ja estava forjada…».

«A ella, la feina li sortia sola. A ella, li donava seguretat tenir-lo al costat i ell tenia moltes coses bones», ha assegurat Carrasco en un dels avançaments.