Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja parla finalment de la infidelitat i revela qui li agrada ara

Anabel Pantoja no ha dubtat a pronunciar-se sobre el tema del moment

Després d'un estiu d'allò més atrafegat entre viatges, sortides i visites a l'hospital, Anabel Pantoja sembla no tenir intenció de tornar al focus mediàtic. Des que va acabar la seva participació a Supervivientes 2022, la influencer va optar per no trepitjar un plató de televisió.

La neboda d'Isabel Pantoja semblava que no tenia ni la més mínima intenció de tornar al programa que li ho va donar tot, Sálvame. Només va entrar en directe al programa una vegada i en una actitud molt desafiadora. La noia estava cansada que la critiquessin per tot i, sobretot, per haver endarrerit la visita al seu pare a l'hospital.

Després d'això, tot apuntava que Anabel volia allunyar-se de l'univers Sálvame i volia aturar a la seva faceta de col·laboradora. Allò que més va sorprendre va ser quan, a l'inici de la nova temporada del programa al setembre, Anabel tampoc no apareixia a plató.

Anabel Pantoja s'hi ha pronunciat

Anabel Pantoja ha aconseguit convertir-se en unes de les influencers espanyoles més populars d'Instagram. Actualment, acumula més d'1,7 milions de seguidors: una autèntica barbaritat. En aquesta xarxa social, ella sap molt bé com treure'n partit i no dubta utilitzar-la com a plataforma per mostrar la seva opinió.

Sens dubte, el tema del moment està sent la ruptura de la marquesa de Griñón amb Íñigo Onieva, que acapara titulars de fa més d'una setmana. Cadascun n'és més sucós que l'anterior. Com calia esperar, Anabel no ha dubtat a donar la seva opinió sobre això.

Foto de Tamara Falcó
Anabel Pantoja ha donat el seu suport a Tamara Falcó a través d'Instagram. | Instagram

És clar que en aquesta ruptura només et pots posicionar d'un costat: el de Tamara Falcó. Les proves irrefutables que Onieva li ha estat infidel han estat precises i no ha deixat cap dubte. Així que l'exconcursant de Supervivientes no ha trigat a mostrar el seu suport a través d'Instagram. Anabel pujava una història de la roda de premsa que va oferir Falcó per confirmar la ruptura. La publicació anava acompanyada d'un text de Pantoja, que deia: «Quina senyora i que elegant ets, fins i tot amb el que t'ha passat. GRAN».

La veritat és que el comunicat de Tamara no ha deixat indiferent ningú i altres personalitats com ara Belén Esteban no ha trigat tampoc a mostrar-li el seu suport.

Anabel Pantoja i l'enrenou mediàtic dels últims mesos

Anabel en sap molt sobre els escàndols mediàtics i ser el centre d'atenció. La seva vida en els darrers mesos ha estat plena de vaivens emocionals. La col·laboradora, de sobte, trobava l'amor a Hondures i, des que van sortir del concurs, no han passat ni una setmana separats.

Anabel i Yulen han estat visitant llocs de somni, amb els quals molts només ens atrevim a somiar. Tanmateix, la polèmica també els ha seguit fins a aquests llocs. Així que Anabel pot entendre perfectament la situació per la qual està passant ara mateix la marquesa de Griñón.

Quant a ruptures, Pantoja també té una àmplia experiència. Després del seu precipitat divorci amb Omar Sánchez, la influencer va passar a estar a l'ull de l'huracà. Ella va reconèixer que el sentiment d'amor cap a ell mai no havia desaparegut, però que no podien estar junts. A més a més, Omar Sánchez s'aventurava a participar en el reality Pesadilla en el paraíso.

Així que el mal d'amors és un terreny que la neboda d'Isabel Pantoja ja coneix ben bé. Qui sap si Tamara Falcó es decideix a demanar consells a Anabel per superar aquest dur cop…