Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

Jorge Javier sap que la seva amistat podria portar-lo a la presó molt aviat

Jorge Javier rep una amenaça que li podria complicar molt el futur

Jorge Javier Vázquez ha tornat a ser el protagonista d'un nou vídeo publicat per un dels seus màxims enemics. Fa temps que el presentador de Sálvame ha augmentat la llista de contraris gràcies a la seva amistat amb la filla Rocío Jurado. El seu ferri posicionament i les seves àcides opinions sobre els Flores no han agradat, i més d'un està en contra seva.

Especialment Antonio David qui, des del seu canal de Youtube, se centra en el de Badalona per continuar fent parlar. El seu intent és que Jorge Javier li respongui, però el català no cedeix als seus desitjos i segueix fent orelles sordes a les seves amenaces. Advertiments que podrien tenir per al presentador problemes judicials més aviat del que tenia pensat.

Jorge Javier parlant per telèfon amb Tamara Falcó
Captura de Jorge Javier Vázquez parlant per telèfon amb Tamara Falcó després de la ruptura | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez i els problemes que l'esperen

Jorge Javier fa temps que va decidir que res ni ningú li tancaria la boca. Ha estat un dels màxims defensors de Rocío i s'ha guanyat algun atac dels Mohedano. No hi ha ningú al clan que l'aguanti i han estat moltes vegades en què l'han amenaçat de demandar-lo.

Però lluny d'acovardir-se, Jorge Javier ha tret pit i ha demostrat que no té por de les represàlies. Sobretot si surten d'Antonio David la credibilitat del qual ha quedat més d'una vegada en evidència.

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
Jorge Javier Vázquez podria tenir una cita amb la justícia molt aviat | Telecinco

Res del que hagi de dir l'exguàrdia civil no genera interès en el de Badalona qui ha pres la determinació de no esmentar-lo en públic. Va començar anomenant-lo com 'el penes', i va passar a fer com si no existís.

Tot i això, l'ex de Rocío es nega a caure en l'oblit i, a través del seu canal de Youtube vol fer-se sentir. El seu últim vídeo els va dedicar a Jorge Javier a qui va advertir que «hauràs de respondre davant la Justícia».

Tot arran d'una publicació que el presentador va compartir a les xarxes després de la mort d'Isabel II. Jorge es mofa de com el clan s'apropia de qualsevol esdeveniment per fer-ho propi i guanyar protagonisme.

Així es podia veure una simulació de la portada d'una revista on es llegien titulars vinculats al clan i a la reina d'Anglaterra. «Rocío Flores, destrossada: "Era com una quarta mare per a mi"», «Antonio David: "Jo demano a la policia britànica que s'investigui el senyor Fidel Albiac"», es podia llegir. «Com ve la portada!», comentava Jorge en to graciós.

Jorge Javier Vázquez fa explotar el seu màxim enemic

Jorge Javier no ha trigat a tenir resposta per part d'Antonio David a qui no li ha agradat gens veure's ridiculitzat. Davant dels seus seguidors, l'exguàrdia civil ha carregat contra ell demanant-li que el deixi «treballar al meu canal i deixa'm que segueixi donant menjar als meus fills». «Que és el que no fa la teva amiga», assenyala.

RECADITO de Antonio David Flores a Jorgeja

L'ex de Rocío ha tornat a treure a passejar el seu paper de pare abnegat que lluita perquè als seus fills no els falti menjar a taula. Aquest mateix paper que li va servir durant anys, però que comença a no convèncer després de veure les luxoses vacances que s'ha enganxat aquest estiu lluny dels fills.

«Deixa de mencionar-me a la televisió, a mi i als meus. No facis mal a la meva filla, queda clar?», li advertia.  A més, Antonio David ha llegit una part de la carta que va escriure a Jorge on l'acusava «d'assetjar les persones».

«Amb el teu discurs de pensament únic dius als espectadors que si no pensen com tu, estan a favor de la violència de gènere i de la vicària», afegeix. «Em sembles un presentador força complet», finalitza amb ironia.