Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

Laura Escanes reapareix molt canviada i confirma els rumors sobre el seu delicat estat

La 'influencer' impacta en tornar a les xarxes després de separar-se de Risto Mejide

El darrer diumenge, 25 de setembre, Laura Escanes i Risto Mejide van decidir comunicar que se separaven després de set anys junts a través de les xarxes socials. La influencer i el jurat de Got Talent van posar punt final a una història d'amor que molts van considerar idíl·lica des del començament, cap a l'any 2015. Això sí, altres la van criticar durament per la gran diferència d'edat entre tots dos membres de la parella.

Quan van començar la seva relació, Risto tenia 40 anys i Laura Escanes, només 19. El cas és que tots dos van patir un desgast en la relació que va ser la raó definitiva perquè la parella es trenqués abans d'hora.

Laura Escanes reapareix a Instagram més canviada que mai

Durant aquests set anys que van estar junts, tots dos van decidir ser pares de la seva única filla, Roma, raó per la qual tant Laura Escanes com Risto Mejide sempre es portaran bé pel seu benestar.

El cas és que, després d'uns dies en què gairebé no ha donat senyals de vida la influencer catalana, aquesta ha volgut mirar cap endavant. I quina millor manera de superar aquest tràngol de comunicar als seus seguidors que l'havia deixat amb la seva parella, que treballar-hi. Una cosa que l'omple d'energia i hi posa totes les forces.

Les últimes hores, la ja exparella de Risto Mejide ha trencat el seu silenci. I ho ha fet compartint una sèrie de fotos en què se la veu somriure tot i que la processó segur que va per dins.

La influencer es deixa veure pocs dies després d'anunciar-ne la separació

Laura Escanes està enfocada en la feina i així ho fa saber en la seva última publicació amb aquest títol tan descriptiu. «Work, Work, Work, Work», deia el missatge al costat de diverses imatges preses durant els descansos de la seva feina. Unes fotos que denoten que la influencer es refugia en una cosa que sap que és el més important per a ella ara mateix després de la seva filla Roma. A més, l'ajuda a evadir els seus pensaments relacionats amb la ruptura.

La publicació s'ha omplert de comentaris i es va fer viral en qüestió de minuts. La publicació de Laura Escanes ha rebut més de 115.000 'm'agrada'. Molts dels comentaris han arribat per part d'altres influencers, com ara Maria Pombo, una de les millors amigues de Laura Escanes.

El cas és que tant la Laura com el Risto de segur que no estan en el seu millor moment. Han de mirar cap al futur i pensar que els espera una vida diferent d'aquella que tenien fins ara. Tanmateix, això no significa que no puguin mantenir una bona relació pel bé de la seva nena.

L'ex de Risto Mejide busca nou pis de soltera a Madrid

La veritat és que la influencer no està sola en aquests moments tan complicats per a ella. El seu cercle d'amics l'anima en la curta però dura travessia que ha estat aquesta setmana des que anunciés la seva separació.

A més, aquests últims dies, ens hem assabentat que Laura Escanes ja està buscant un nou pis a Madrid després de separar-se del publicista. Ha estat en una coneguda urbanització de Madrid, acompanyada per María Pombo i el seu marit, li va donar una ullada a aquella que podria ser la seva nova llar. Se l'ha vista al mig del carrer lluint unes ulleres de sol negres i amb gest seriós, cosa que denota que encara continua patint després d'aquesta separació que poca gent esperava.