Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja, a urgències i pendent d'una operació aquest dijous

Anabel Pantoja no ha pogut acudir a la seva feina a 'Sálvame'

Anabel Pantoja fa setmanes que és notícia a causa de la seva separació amb Omar Sánchez i també pels rumors que hi ha al voltant seu. No obstant això, avui ho és per un altre motiu. En concret, per una qüestió de salut que li ha impedit anar a treballar a 'Sálvame'.

La col·laboradora ha hagut d'anar fins i tot a urgències davant la situació que afronta, encara que sembla que no revesteix gravetat: té faringitis. Però, a més a més, això no ho és tot. I és que la seva mare, Merche, ha de ser operada.

Bernardo Pantoja pel carrer
Després de l'hospitalització del seu pare, Anabel afronta ara altres problemes amb la salut | Europa Press

Anabel Pantoja i els seus problemes amb la salut

Les darreres setmanes, la neboda d'Isabel Pantoja ha vist que el seu pare, Bernardo, ha hagut de ser ingressat a l'hospital. Ha estat en una situació greu, de la qual no ha transcendit cap informació, i, per això, la noia es va traslladar a Sevilla per estar al seu costat. Afortunadament, ja ha rebut l'alta i és a casa.

D'aquesta manera sembla que es tancaven els problemes de salut a la família, però res més lluny de la realitat. Aquests dies ha estat la mateixa Anabel la que ha topat amb una malaltia. Tenia previst viatjar fins a la capital espanyola per ocupar el seu seient a 'Sálvame', però li ha estat impossible.

Ella mateixa ha estat l'encarregada de comunicar els fets als seus seguidors a les xarxes socials. Així, ha compartit a les 'stories' d'Instagram un vídeo on apareix amb gorra i ben abrigada. En aquest ha explicat amb dificultat: «Estic a Sevilla i avui tenia previst viatjar a Madrid per treballar al programa».

«Ja sabeu que soc aquí pel meu pare. D'altra banda, ahir vaig haver d'anar a urgències perquè tinc una faringitis aguda. Tinc unes plaques increïbles, gairebé no puc parlar i tinc mal cos, així que em quedaré aquí», comunicava.

Muntatge fotogràfic d'una storie d'Anabel Pantoja malalta al llit i un telèfon mòbil
Anabel Pantoja ha comunicat als seus seguidors a Instagram el seu problema de salut | CatalunyaDiari

Amb una veu ronca i decaiguda ha exposat la situació que afronta, tot i que això no ha sigut tot. També ha explicat: «Se'ns ajunta tot, estem ara mateix en un hospital. 'Hospital Central' es diria la meva vida ara mateix».

I és que ha revelat que la seva mare ha de passar per quiròfan aquest proper 17 de març, dient: «A sobre la Merchi l'operen dijous». Això sí, ha volgut tranquil·litzar els seus fans dient: «Estic bé, dins del que cal, i a continuar lluitant».

Anabel Pantoja tindria un germà secret
Anabel Pantoja, malgrat tot, ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors | GTRES

Anabel Pantoja i la seva mala ratxa

Els problemes de salut que estan envoltant la seva família i a ella mateixa culminen la mala etapa que està vivint Anabel. Exactament té una mala ratxa des que va trencar tota mena de relació amb el seu cosí, Kiko Rivera. Aquest va ser el punt de partida de contínues situacions que l'estan afectant moltíssim.

Ens estem referint a la seva separació, al fet que se la relaciona amb un noi, ja que el seu encara marit sembla estar refent la seva vida. Sí, perquè s'ha sabut que està de vacances amb tres noies.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel ho està passant malament amb els rumors sobre Omar Sánchez | Catalunya Diari

De la mateixa manera, ha tingut seriosos conflictes amb Marta Riesco i ha viscut tensos moments amb una tia del seu pare en un plató. Totes aquestes situacions han fet que la jove Pantoja se senti desbordada i estressada. Sense oblidar el seu enfrontament a la televisió amb una ex del seu cosí i que s'ha trencat recordant la relació que tenia amb Omar.

Per tot això, queda clar que Anabel no està vivint la seva millor etapa. Això sí, no tot és negatiu, ja que el positiu és que segueix gaudint de la seva feina a Telecinco, on està acompanyada pels seus companys, i que continua tenint èxit com a 'influencer'.