Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores encén totes les alarmes: confessa amb qui ha dormit aquests dies

La tertuliana l'ha pifiat confirmant un rumor que cada cop era més intens

Rocío Flores encara no és conscient que qualsevol cosa que faci o digui és analitzada amb lupa. És una de les persones més seguides a Espanya, de les que causa més expectació pels múltiples fronts que té oberts a nivell familiar.

La guerra amb la seva mare ara està en punt mort des que van acordar no parlar més del tema als platós de televisió. A més, Rocío ha vist com les males notícies s'acarnissen amb la seva progenitora i, per ara, no tirarà més llenya al foc.

De la relació del seu pare, Antonio David Flores, amb Marta Riesco, la jove tampoc vol dir ni mu. Ho accepta, ho respecta i fins aquí. Ella es queda amb Olga Moreno i amb els germans.

Sembla que els darrers esdeveniments li han obert una mica els ulls respecte a Antonio David. El tenia idealitzat, i el bany de realitat que ha suposat el fet que enganyés la seva ex, Olga, ha fet que a Rocío li hagi caigut la bena dels ulls.

L'últim tema que ha ocupat hores de televisió és la suposada ruptura de Rocío Flores i Manuel Bedmar. Fa uns dies, la tertuliana es negava a reconèixer que havien trencat, i ho va deixar tot en una nebulosa que ara se li ha girat en contra.

I és que Rocío acaba de presentar el seu nou amic a Instagram.

Rocío Flores i el seu nou amic

Ha estat en una aparentment innocent publicació al seu perfil d'Instagram. Rocío ha fet saltar les alarmes en parlar d'un nou 'amic' amb tota naturalitat. Per fi ha reconegut la relació amb l'influencer Javier Terrón? Donava per liquidada la història amb Manuel i preferia confirmar-ho ella mateixa abans que es filtrés?

Ni una cosa ni l'altra. En veure que els comentaris a la publicació creixien com a bolets i que començava a donar-se per fet que el que tenia amb Bedmar ja és història, ha rectificat.

Rocío volia «prendre-s'ho amb humor" i ha aclarit que el nou amic a qui feia referència és «un gra" que li havia sortit a la barbeta, al costat dret.

A més, aprofitava per a fer públic un comentari molt ofensiu que havia rebut, amb insults i acusacions molt greus.

Captura d'una story de Ro Flores a Instagram
Ro Flores ha parlat públicament del seu nou amic | Instagram

Rocío encara peca d'espontània a les xarxes socials. Això pot ser bo per a donar naturalitat i frescor a les publicacions i campanyes de publicitat que fa. No obstant això, també pot ser focus dels rumors que ella mateixa genera amb el que diu o el que no diu.

Toc d'atenció a Rocío Flores

Rocío Flores col·labora a 'El programa d'Ana Rosa'. Un cop per setmana, s'asseu al club social que dirigeix Joaquín Prat, i allà l'escometen amb preguntes sobre els embolics de la seva família.

Les últimes vegades que ha trepitjat el plató de Telecinco, la tertuliana ha mostrat un canvi d'actitud. De passar-ho malament i plorar ha passat a no respondre a allò que no vol i a tancar-se en banda davant les preguntes dels col·laboradors.

Aquest comportament disgusta bastant Joaquín Prat, que ja li ha cridat l'atenció per aquesta manera de treballar tan altiva i poc empàtica. I més tenint en compte que cobra per parlar, no per lluir figura al sofà.

L'última vegada que Joaquín Prat ha llançat una indirecta a Rocío Flores ha estat lloant una altra col·laboradora del programa, Isa Pantoja.

El moderador ha comentat: «Ai, quin gust, filla, de veritat, quin gust. Que bé, és que respon a tot, parla clar, no es talla, sempre amb una educació exquisida».

Es tracta d'un claríssim avís a navegants per a Rocío. Si no millora d'actitud ni respon a les preguntes que li formulen, és molt probable que abans de l'estiu signi la liquidació.