Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales rep la notícia de la presó i demana ajuda per a amagar l'escàndol

Irene Rosales és conscient que el problema podria acabar en tragèdia

Irene Rosales, nora de la 'tonadillera' Isabel Pantoja, està travessat una temporada difícil perquè el seu marit Kiko Rivera té problemes seriosos. En concret, el DJ més polèmic de la premsa rosa ha perdut la seva feina a la discogràfica que li havia contractat i Telecinco l'ha marginat. Però això no és tot, ja que continua tenint fortes diferències amb la seva mare i la situació sembla estar estancada.

Irene Rosales no es vol pronunciar i ha demanat ajuda perquè pretén estar lluny de la televisió fins que passi la tempesta. Sempre ha estat educada amb els reporters, però en aquesta ocasió no contestarà cap pregunta perquè sap que el tema és molt seriós. I és que, segons informen Telecinco, Isabel podria ser condemnada a tres anys de presó per un suposat delicte.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales es troba en una situació delicada després de l'actitud de Kiko Rivera | CatalunyaDiari

Irene va entrar a la família Pantoja per la porta gran, ja que va demostrar que era diferent de les anteriors parelles que havia tingut Kiko Rivera. En cap moment ha estat interessada a millorar els comptes bancaris, sinó que sempre ha estat al costat del seu marit perquè l'estima de debò. Per això s'ha enfrontat als amics del DJ i la seva situació és tan delicada.

Irene era col·laboradora del programa Viva la Vida i tenia bona fama entre els seus companys, però actualment tot ha canviat. La seva fixació per defensar Kiko l'ha convertit en un personatge força controvertit i hi ha tertulians que li han donat l'esquena. Ja no volen parlar-ne públicament perquè saben que el públic s'ha posicionat en contra.

Rosales és coneixedora del nou drama de la seva sogra Isabel: l'acusen d'haver comès un presumpte delicte d'insolvència punible. Aquest enrenou podria ressuscitar un dels pitjors malsons de la 'tonadillera' perquè està en joc la seva llibertat. El col·laborador Kiko Matamoros assegura que podria ser condemnada a tres anys de presó, tot i que el jutge encara no ha dictat sentència.

Irene Rosales toca fons: «Li ha posat nerviosa»

Irene forma part de la família Pantoja des de fa molt de temps i coneix tots els seus secrets, així que sap perfectament qui és cadascú. Isabel, abans d'entrar a la presó, va donar uns poders al seu germà Agustín perquè fes operacions en el seu nom. I una de les coses que va fer va ser vendre la mansió que la cantant tenia a Marbella, i ara hi ha problemes.

Primer pla d'Irene Rosales mirant cap a un costat
Irene Rosales és conscient que Isabel Pantoja podria entrar a la presó | GTRES

Pantoja està sent investigada perquè l'han acusat d'un presumpte delicte d'insolvència punible. La periodista Marisa Martín-Blázquez té totes les dades de la notícia i assegura que la cantant està preocupada pel seu futur.

«Això li ha posat molt nerviosa, ha tornat a tenir un desacord amb el seu germà i ell li ha dit que com li va donar els poders va fer el que podia», explicava. Així doncs, Rosales està desolada perquè és conscient de la guerra que s'acosta, ja que el conflicte també l'acabarà esquitxant.

Sap que la premsa es desplaçarà fins a casa seva per demanar-li explicacions i intentar esbrinar com està Kiko Rivera. Per la seva banda, el DJ, segons expliquen, ha intentat tenir un acostament amb la 'tonadillera', però sembla que aquesta no està disposada a perdonar.

Irene Rosales, aterrida: «És possible que entri a la presó»

Irene ha rebut la notícia i està força preocupada perquè, passi el que passi a la família, Isabel Pantoja és l'àvia de les seves filles. Matamoros considera que no és desgavellat pensar que la cantant pugui ser condemnada. «És un delicte econòmic i si li posen un any ara, és possible que entri a la presó», explicava a 'Viva la Vida'.

Sembla doncs que prefereix estar-ne al marge i, segons ha sortit publicat, Irene Rosales ha demanat ajuda als seus amics periodistes per no participar-hi. Va deixar de ser tertuliana per estar tranquil·la, però no ho ha aconseguit i la situació cada vegada és més desesperada. L'únic que vol és gaudir de la calor de la seva família i no entrar en polèmiques.