Muntatge amb les fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira

Anabel Pantoja està perdent molts diners per culpa de Yulen Pereira

La separació sortirà molt cara a Anabel Pantoja

Anabel Pantoja està vivint un dels moments personals més complicats últimament. Molt poc s'imaginava la 'sobrinísima' que, després de l'arribada d'Amèrica, la seva parella tenia previst trencar amb ella. Va ser una notícia que li va caure com un gerro d'aigua freda, sobretot perquè també hi havia una tercera persona implicada: Melania Puntas, la suposada amant de Yulen.

Ara, les noves informacions revelen que els mocadors per eixugar-se les llàgrimes no seran l'única cosa en què Anabel gastarà els seus diners. Aquesta ruptura també ve amb càrregues econòmiques, i tot apunta que serà la 'influencer' qui hi faci front. Aquesta freda ruptura costarà uns bons diners a Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja haurà de fer front a una càrrega econòmica

La història d'amor que havien creat s'ha vist esfondrada com un castell de cartes davant dels ulls de la 'influencer'. Però, per si no n'hi hagués prou amb el revés emocional que suposa que et deixin, Anabel tindria un altre important front obert.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Anabel Pantoja i Yulen van aconseguir una bonica casa a Madrid | GTRES

Fins fa uns quants mesos, la parella semblava estar apostat fort per la relació, fins al punt d'haver mirat cases per viure junts. De fet, la parella tenia fitxada la casa que esdevindria el seu niuet d'amor. Segons va transcendir a la premsa, Anabel i Yulen havien adquirit un immoble en una de les zones més exclusives de Madrid, al barri de Delicias.

Aleshores, no podien estar més il·lusionats. La relació anava prenent forma i ja no se sostenia només sobre fonaments emocionals, sinó també sobre la pedra que mantenia la nova i idíl·lica casa dels enamorats.

Però, amb el nou revés que ha patit Anabel, els plans de casa, de viure junts i de compartir el mateix sostre s'han esfumat. Segons ha revelat Lecturas, Yulen ha tornat a casa dels seus pares, on vivia abans de fer el gran pas amb la 'sobrinísima'.

El tirador s'hauria desentès completament d'aquesta vivenda i serà Anabel qui es farà càrrec de les despeses de la casa. Aquesta última, no la deu voler veure ni en pintura, i suposarà una gran càrrega per la qual pot arribar a perdre molts diners.

Els pròxims passos d'Anabel Pantoja

La situació actual d'Anabel Pantoja no és gaire encoratjadora, d'això no n'hi ha cap dubte. Ara mateix, la 'influencer' es troba refugiada als seus per poder suportar aquest mal tràngol. De moment, i segons ha transcendit, els plans d'Anabel són esperar que finalitzi el contracte per poder desfer-se de l'habitatge.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja sap que la seva casa és a les Canàries | GTRES

Hi ha massa records feliços entre aquestes parets, i a Anabel haver de reviure'ls cada dia li deixa mal gust de boca . A més, la 'influencer' té molt clar el lloc on vol viure la resta de la seva vida.

Els últims anys, Anabel trobava a Canàries el lloc perfecte per viure i desconnectar del tot de la gran ciutat. La noia va aconseguir una casa allà, i té clar que aquesta serà la seva residència fixa.

Això sí, Anabel està molt centrada en la seva feina a les xarxes socials, i per això viure a Madrid és encara imprescindible per a ella. De moment, tot apunta que la 'sobrinísima' no té plans de tornar a la televisió. Ara bé, potser, amb tot el que li ve a sobre, sí que necessitarà reactivar la seva faceta de col·laboradora per fer front a les despeses econòmiques.