Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja fa plorar el seu pare en amagar la gravetat del seu estat: «carcellera»

Anabel Pantoja és al punt de mira pel comportament amb el seu pare

Anabel Pantoja no va parar de dir a Supervivientes que volia veure el seu pare, Bernardo Pantoja, ja que li preocupava el seu estat de salut. I és que era conscient que aquest havia passat una mala ratxa que l'havia portat a romandre ingressat durant molt de temps. Tot i això, després d'acabar el reality, la noia sembla que només ha anat una vegada a visitar-lo.

És més, aquesta situació que té trist al seu pare ha sortit a la llum. I també s'ha revelat que la col·laboradora sembla la seva 'carcellera'. Sí, perquè estableix qui el pot anar a veure i també indica al seu entorn que ningú no pot parlar de l'estat en què es troba.

Anabel Pantoja, qüestionada com a filla

La parella de Yulen Pereira s'ha passat tot l'estiu de viatge en viatge amb el seu noi. Per això ha tingut tan poc temps per veure la seva família i, en especial, el seu pare. Aquest continua amb els seus problemes de diabetis i es troba al llit de casa seva, on el cuida la seva dona, Junco.

Pel que sembla, Bernardo està trist per la seva situació i també pel comportament d'Anabel. Ella només l'ha anat a veure en una ocasió, però no deixa d'establir imposicions respecte a la seva vida. Per exemple, ha prohibit que Magdalena Clavero, la tia d'ell, el vegi i així aquesta ho ha confessat a Sálvame.

Imatge d'Anabel Pantoja.
Anabel està molesta amb Sálvame per revelar informació delicada | TELECINCO

Exactament ha anat al plató per explicar: «Em prohibeix que el vegi. Fins i tot, li han tret el mòbil a ell i a mi m'han bloquejat». Després, s'ha dirigit a la jove dient: «No vull conflictes amb tu, saps que el teu pare és feliç veient-me i això és l'única cosa que vull». La seva intervenció ha servit perquè s'exposi la situació real que travessa el germà d'Isabel Pantoja i també la seva dona. Segons ha confessat el reporter José Antonio León, l'estat de Bernardo fa que Junco estigui desesperada i hagi sol·licitat ajuda perquè ell pugui ser ingressat a una residència.

Informalia ha trucat directament a la madrastra d'Anabel i aquesta ha estat molt concisa. Ha dit: «No puc dir res, només que ell està bé. Ho sento, però no faré més declaracions, espero que ho entengui». Unes paraules després de les quals, com desvela el mitjà, es va acabar la conversa perquè ell va començar a cridar-li.

Un muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu pare
Anabel Pantoja posa prohibicions i impediments al seu pare i a la seva dona | La Noticia Digital

Anabel Pantoja, cada cop més qüestionada

La col·laboradora de Sálvame ha quedat en evidència per aquesta situació que s'ha revelat al programa, però també per un altre testimoni. Ens estem referint al del fotògraf Pablo González, que l'ha titllada de mala filla en no preocupar-se pel seu pare com ho hauria de fer.

Tot això ha provocat un enuig enorme a Anabel amb l'espai on treballa. Tant és així que ha rebutjat participar per enviar-li un missatge d'ànim a Nacho Palau, després de saber-se que pateix càncer.

Foto d'Amor Romeira
Anabel Pantoja rep el suport del seu amic Amor Romeira | Instagram @amorromeira
 

Això sí, hi ha qui li dona suport en tot moment, com seria el cas, per exemple, de la seva amiga Amor Romeira. Aquesta ha fet servir les xarxes socials per dir: «Us juro per Déu que no puc callar. No es pot ser millor filla que Anabel Pantoja, ja us ho dic».