Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin confirma els pitjors presagis sobre les llàgrimes del seu pare

El documental 'Cristina de Borbón, rota de amor' ha destapat una gran quantitat de secrets sobre l'exmatrimoni

Aquest any, Irene Urdangarin ha estat testimoni de com el nom de la seva família ha estat en boca de tots els mitjans. I és que, només començar l'any 2022, la petita de la Família Reial descobria per la premsa que Iñaki Urdangarin tenia una relació sentimental amb una misteriosa dona.

Així mateix, sortia a la llum que el matrimoni entre la infanta Cristina i l'exjugador d'handbol estava més que acabat. De manera que, durant tots aquests mesos, la neta del rei emèrit ha hagut de bregar amb aquesta polèmica familiar constantment. Així és, perquè el seu progenitor i Ainhoa Armentia han anat acaparant els titulars de moltes revistes.

El seu primer estiu com a parella suscitava l'interès de tots els mitjans, motiu pel qual es van seguir tots els passos. Justament, aquestes últimes setmanes s'ha parlat sobre la raó que portaria el pare d'Irene Urdangarin a trencar a plorar al cotxe mentre estava acompanyat d'Ainhoa Armentia.

Doncs, finalment, després de dies d'incertesa absoluta, ha sortit a la llum la veritable raó del plor d'Iñaki Urdangarin.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin va ser enxampat plorant a l'interior d'un vehicle | GTRES

Irene Urdangarin descobreix l'autèntica raó sobre el plor del seu pare

Sens dubte, aquest any està sent força intens i polèmic per als progenitors d'Irene Urdangarin, ja que els seus noms no paren d'estar a diferents mitjans. Això sí, el que semblava ser un estiu de calma completa, tot va acabar per trastocar-se quan sortien unes reveladores imatges d'Iñaki Urdangarin plorant desconsoladament a l'interior del cotxe.

El progenitor de la noia era a la porta del bufet d'advocats a la recerca de la seva nova parella, on ella treballa. Tot just entrar Ainhoa Armentia al vehicle, van intercanviar unes paraules que, inesperadament, van provocar que l'exmarit de la Infanta Cristina es trenqués per complet.

La tensa conversa, que va durar al voltant de 20 minuts, va estar plena de gestos de consol per part de l'administrativa, que escoltava la seva parella amb molta atenció. A partir de llavors, han sortit rumors de tota mena apuntant al veritable motiu de les llàgrimes, encara que simplement es tractaven de possibles teories, res confirmat.

Doncs bé, aquest diumenge s'han aclarit tots els dubtes que es tenia sobre aquest moment. I és que l'estrena del documental Cristina de Borbón, rota de amor, ha destapat molts secrets sobre aquesta família.

Així mateix, ahir, 28 d'agost, es va emetre aquest esperat projecte de la mà de Telecinco. L'espai va comptar amb els relats de diversos experts de la Casa Reial, que van oferir el seu testimoni sobre la vida dels pares d'Irene. Entre ells, hi havia rostres coneguts com a Beatriz Cortázar, Eduardo Inda, Jaime Peñafiel i Marisa Martín Blázquez.

Un dels tants moments a tractar va ser el plor inesperat d'Iñaki Urdangarin dins d'un cotxe. Així, la col·laboradora Mariángel Alcázar va ser la responsable d'explicar quina va ser la raó que l'exjugador d'handbol es trenqués públicament.

«Aquells dies rep la negativa del FC Barcelona per tenir una feina estable com a assessor esportiu dins del club», explicava contundent la periodista, assegurant que era un dels grans desitjos que tenia Iñaki Urdangarin.

Imatge d'Iñaki Urdangarin sortint dels jutjats amb dos policies de fons
A causa de la condemna, Iñaki Urdangarin té prohibit sortir del país | GTRES

Però no va ser només aquesta raó de per què el pare d'Irene Urdangarin no va poder contenir les llàgrimes. I és que justament també se li va negar viatjar fins als Estats Units per assistir al casament dels seus nebots. En lloc d'això, els qui van poder gaudir d'aquestes cerimònies van ser la mateixa Infanta Cristina juntament amb tres dels seus fills.

Irene Urdangarin no volia ni veure el seu pare

Sens dubte, aquest detall no va ser l'únic que va sortir a la llum durant l'emissió del documental. I és que, com ja es va rumorejar al seu dia, també es va destapar que la relació entre Irene i l'exparella de la Infanta Cristina va passar per un gran sotrac fa uns mesos.

De fet, tot va començar quan es van filtrar les imatges d'Iñaki Urdangarin amb la seva nova parella, raó per la qual apunten que la noia «no volia ni veure'l». No obstant això, Irene Urdangarin va aconseguir llimar asprors quan el basc va viatjar fins a Ginebra, on resideix la Infanta Cristina al costat d'ella.

Va ser allà on la filla del rei emèrit va ultimar els detalls del divorci amb el seu encara marit i els va deixar tot sol a la casa perquè aconseguissin reprendre la seva bona relació. Ara, per fi, la família al complet ha pogut gaudir aquest estiu malgrat la tempesta.