Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Tablada

Elena Tablada parla del seu nou amor després de confessar la part difícil de l'embaràs

Elena s'ha adonat d'allò que és realment important

Elena Tablada ha agafat les regnes de la seva vida després d'un nou fracàs sentimental que no ha trigat a fer-se públic. Em pensava que Javier Ungría era l'home de la seva vida, però s'ha adonat que estava equivocada. Fa una setmana, va confirmar que havia iniciat els tràmits de separació i els experts asseguren que s'acosten temps convulsos.

Elena Tablada ha trobat una solució perfecta per superar la ruptura: s'està recolzant en la família i els amics, no la deixen sola. Segons ha sortit publicat, s'ha traslladat a una zona de platja per intentar allunyar-se del soroll mediàtic. Els consells del seu entorn funcionen, de fet, s'ha adonat de qui és el seu veritable amor: ella mateixa.

Elena ha parlat dels nous sentiments i les paraules demostren que ha après una gran lliçó: ara s'estima molt més. «Enamora't de tu, de la vida i, després, de qui tu vulguis», ha escrit la dissenyadora al seu compte d'Instagram. Sempre ha fet servir les xarxes per revelar els seus sentiments, per exemple quan va explicar això del seu embaràs.

Elena s'ha envoltat d'una comunitat perfecta i té molta confiança amb els seus seguidors perquè sempre es mostra molt propera. Quan es va quedar embarassada de Javier, va explicar que no tot era bonic, hi havia una part delicada que també volia treure a la llum. Fent gala de la naturalitat que la caracteritza, va donar explicacions abans que n'arribessin els rumors.

Primer pla d'Elena Tablada amb el rostre seriós i ulleres de sol
Elena Tablada està al punt de mira. | EP

«Des que em vaig quedar embarassada, les meves costelles em donen molts problemes. Dilluns, mentre ficava Camila a la cadireta, pensava que era contorsionista i vaig fer una torsió que em va deixar, fins i tot, sense respiració. Això per creure'm que puc amb tot», va escriure al seu compte d'Instagram.

Tablada ha demostrat que sempre és a l'altura de les circumstàncies i disposada a explicar la veritat. Molts periodistes volen parlar amb ella perquè saben que no amagarà això que ha passat.

Elena Tablada ha iniciat els tràmits en silenci

Fa molt de temps que Elena rep crítiques perquè la seva relació amb David Bisbal, pare de la seva primera filla, no la va deixar en bon lloc. El cantant té prou seguidors i tots es van unir per treure a la llum el suposat costat fosc de l'empresària. Tot i això, el temps ha jugat a favor seu i el públic s'ha adonat que no és tan dolenta com altres havien dit.

Tablada podria haver guanyat molts diners parlant del seu primer exmarit, però va triar un altre camí per evitar els seus detractors. Més endavant, es va tornar a enamorar i ha estat una temporada en un segon pla, tot i que ha tornat amb força. L'important és que s'ha adonat que el seu nou amor és ella mateixa, per això s'ha de cuidar tant.

La dissenyadora ha parlat amb els seus advocats per començar la separació i diversos mitjans estan intentant contactar-hi. No obstant això, els esforços no serviran de res perquè ha arribat a un acord amb el Javier: cap no donarà detalls compromesos. Tenen família en comú i saben que el més primordial és protegir els petits de la casa.

Elena Tablada prefereix marxar de casa un temps

Elena sap que l'última cosa que necessita és pensar, per això, ha deixat el seu domicili habitual per gaudir de la mar i dels seus amics. «La vitamina que tot ho cura quan navegues com cal: entre sal, amics i rialles», va escriure a les seves xarxes. Amb Javier ha viscut moments importants, per exemple, el delicat embaràs, i es nega a tenir-ne un mal record.

«Estem tots bé, ens portem bé i estem fenomenal. Sí, de moment ens donarem un temps, però per ara estem així i estem bé», ha comentat Javier Ungría. Per a ell és crucial deixar clar que no hi ha cap problema seriós a sobre de la taula.