Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja rep un missatge i assumeix que el seu embaràs serà dur

Anabel no esperava rebre aquest missatge

Anabel Pantoja no s'ho pot creure. I és que ha rebut una notícia que potser capgira els seus plans de convertir-se en mare.

Des que la influencer va confessar davant tota l'audiència de Supervivientes 2022 que volia formar una família amb Yulen Pereira, els rumors sobre un possible embaràs no han deixat de créixer.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
L'exsupervivent vol ser mare. | Telecinco
 

«Jo mai he volgut ser mare, però si jo estic bé amb aquest noi, en seria capaç», va assegurar Anabel Pantoja durant una de les converses que va mantenir amb Ana Luque dins dels Cayos Cochinos.

Tot i que la seva actual parella va sortir del concurs sense saber res, ara sembla que estan d'acord. «Al principi, Anabel deia que mai no s'havia plantejat tenir fills i quan vaig tornar de l'illa és el que tenia entès», va assegurar l'esportista, abans de confirmar que «és clar que vull ser pare i, a més, jove».

Però sembla que els plans de la parelleta estan a punt d'ensorrar-se. I és que l'exsupervivent s'acaba d'assabentar que una de les persones del seu cercle més proper li està fent la competència.

Anabel Pantoja, en xoc

Anabel Pantoja s'ha quedat sense paraules en conèixer l'últim negoci d'Irene Rosales. I és que tot apunta que, a partir d'ara, la tertuliana de Telecinco no serà l'única influencer de la família.

Des que va decidir deixar el seu lloc de feina a la televisió, la dona de Kiko Rivera ha estat pràcticament desapareguda del focus mediàtic. Ara, l'andalusa ha tornat a les nostres vides per la porta gran.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales està molt emocionada amb el seu nou projecte laboral. | GTRES
 

Fa tot just unes hores, la cosina de l'exsupervivent ha anunciat a través de les seves xarxes socials el seu últim projecte laboral.

«Per fi puc anunciar-vos que soc la imatge de la nova campanya tardor-hivern 22/23 de Misako!», ha escrit Irene Rosales al seu perfil d'Instagram.

Per la seva banda, aquesta coneguda marca de complements també ha volgut anunciar la seva nova i esperada col·laboració.

«Elegància i força. Irene Rosales és la imatge de la campanya tardor-hivern 22/23 de Misako. Feminitat, sofisticació i un toc contemporani; així és la nova col·lecció».

Només fer-se ressò de les paraules que li han dedicat des de la direcció d'aquesta empresa, la cosina d'Anabel Pantoja ha volgut agrair-los el tracte que ha rebut de part seva. «Felicitat és el que sento per aquesta feina tan bonica. Gràcies a tot l'equip».

Anabel Pantoja no s'esperava les crítiques

Anabel Pantoja no sap què pensar després de llegir tots els comentaris que la seva cosina ha rebut a través de les xarxes socials.

I és que, malgrat que molts usuaris han felicitat Irene pel seu nou projecte, la veritat és que hi ha hagut diverses persones que han optat per criticar la decisió que ha pres aquesta marca de moda.

«Amb aquesta dona no crec que tinguin una bona publicitat», han comentat. «Doncs amb aquesta publicitat dubto que us vagi bé. Jo mateixa no li donaré a menjar a aquesta dona».

Primer pla d'Irene Rosales.
La cosina d'Anabel Pantoja no esperava rebre tantes crítiques. | Telecinco
 

Uns altres, en canvi, han volgut assenyalar la competència directa que Rosales està fent a la mateixa Anabel Pantoja. «Copiant Anabel. Ni regalat ho vull».

Però no tot són crítiques. I és que diversos fans de la televisiva han assegurat que, des que va abandonar el seu lloc de feina a Telecinco, la seva vida ha canviat completament.

«Veus com apartant-te de les escombraries de Mediaset et surten millors feines. T'ho mereixes, ets bona gent i una bona professional».

«Has estat molt intel·ligent de sortir de la 'teleporqueria', a veure si aprèn el teu marit. Una feina molt bona i tant de bo et surtin més oportunitats com aquesta».