Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal fa l'impossible per tornar a la televisió i perdona a la seva enemiga

Arrabal estaria travessant una dura ratxa professional

El passat mes de juny, Diego Arrabal publicava un comunicat a les xarxes socials on anunciava que se n'anava del ja cancel·lat Viva la vida. «Avui després de cinc anys, vull comunicar-vos que va arribar el moment», començava.

«No és un comiat voluntari, no puc dir me'n vaig perquè estic cansat, que me'n vaig perquè hi ha moments de tensió, no. Aquesta vegada no volen que estigui. Jo respecto com a professional que soc les decisions dels directius de la cadena (són els que saben) encara que no les comparteixi», publicava el paparazzi.

Diego Arrabal al seu programa
Diego Arrabal parla sense embuts al canal de YouTube | Youtube

Un mes després, el programa conduït per Emma García era cancel·lat. Mentrestant, el col·laborador es dedicava de ple al seu canal de YouTube, on ja acumula prop de 78.000 subscriptors. S'hi dedica, principalment, a comentar sense censura tot allò relacionat amb l'univers Mediaseti personatges del cor.

L'advertència de Diego Arrabal a Amador Mohedano

Però Diego Arrabal no és l'únic que ha recorregut a la plataforma de vídeos més famosa d'Internet per tenir el seu espai personal on expressar-se. Amador Mohedado feia setmanes que anunciava l'estrena de la seva pròpia docu-sèrie, Mi hermana del alma. Una mena de resposta a totes les acusacions que s'hi han abocat des que la seva neboda Rocío Carrasco decidís parlar.

Amador Mohedano
Amador Mohedano ha estrenat el primer capítol de la seva docu-sèrie | Europa Press

«Intentarem fer un documental amb gent que ha viscut al costat de Rocío», assegurava Amador a l'inici del documental. On no només busca fer front a totes les acusacions dels darrers anys, sinó també reivindicar la figura de la seva germana Rocío Jurado.

«Ella era una dona forta, amb personalitat, decidida, envoltada sempre dels seus i estimada a tot el món», explica el germà de 'La más grande'.

Alhora, Amador es va pronunciar de manera directa sobre les acusacions d'haver-se emportat diners que no li pertanyia. Una resposta que va dirigida a la seva neboda: «Però què està parlant que jo m'emportava diners per darrere?».

«Que expliqui coses demostrables! A més, ni el meu oncle Manolín ni els seus fills mai han tingut relació amb la meva neboda. No han passat ni dos dies junts, com a molt s'han saludat pel carrer. Estan tots manipulats. A aquesta noieta què li passa!», es defensava.

I és que Amador no dubta a defensar el cognom de la seva família. «Per als Mohedano la paraula 'família' és una cosa molt important, per sobre de tot», afirmava ben ferm.

A més, es pronuncia sobre la seva relació amb Ortega Cano: «Soc el seu cunyat i el seu compare, vaig ser padrí del seu casament, padrí de José Fernando. Sempre he estat familiar i m'han estimat per estar en aquests moments bonics i molt importants. Fins i tot, a vegades, fins i tot em feia vergonya», relata Amador.

MI HERMANA DEL ALMA, el documental de Amador Mohedano y JuanjoVlog

Tot i això, aquest nou projecte en què s'ha embarcat Amador podria portar-li grans conseqüències legals. De fet, així ho ha assenyalat Diego Arrabal a través d'un dels seus vídeos a YouTube.

Amador Mohedano podria enfrontar-se a una dura batalla legal

Aquesta nova docu-sèrie, produïda per Amador Mohedano i el 'youtuber' JuanjoVlog, compta amb una gran quantitat de contingut audiovisual que és propietat de les agències de comunicació. Per tant, l'ús sense autorització podria comportar grans conseqüències legals als creadors.

Imatge d'Amador Mohedano passejant pel carrer amb ulleres de sol i gorra
La nova docu-sèrie podria portar-li problemes a Amador | GTRES

Així ho assenyalava Diego Arrabal a través del seu canal: «Hi ha una agència de premsa que prendrà mesures perquè, encara que es pugui entendre que en un moment donat s'utilitzi una imatge, almenys posa la procedència, però és que ni això».

A més a més, el paparazzi assenyalava la duresa dels jutges, en casos com aquest: «En aquests temes, els jutges no són tous, solen ser força durs».