José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil comunica als seus companys que no tornarà i ja té substitut

José Luis no apareixerà a la temporada que ve

José Luis Gil serà una de les grans absències en la pròxima temporada de La que se avecina. L'actor que interpreta Enrique Pastor continua recuperant-se d'un ictus que va patir fa uns mesos. Els seus companys han anat revelant petits detalls d'aquest procés, però, de moment, no en tenen més.

La producció de Mediaset s'ha convertit en una de les més longeves de la televisió a Espanya. Ara, per continuar collint èxits han cregut convenient fer una sèrie de modificacions. Això comportarà tant la incorporació de nous fitxatges com un canvi de decorat.

Els veïns de José Luis s'hauran de mudar a una nova urbanització, ja que el propietari dels estudis on s'enregistrava la sèrie va decidir apujar-los el preu del lloguer als germans Caballero. En vista d'això, es van decantar per buscar un altre lloc.

Els propietaris del bloc d'habitatges de Mirador de Montepinar abandonaran casa seva per instal·lar-se en un luxós edifici del centre. És tota una novetat que no passarà desapercebuda per als seguidors de la producció. Però els canvis afectaran també alguns dels seus actors.

Moltes cares associades amb la sèrie des de fa temps han decidit posar punt final a la seva vinculació. És el cas de Vanesa Romero i de Víctor Palmero, que la deixen per ser incompatible amb altres projectes que tenen en marxa. Tampoc hi serà Paz Padilla, que donava vida a La Chusa.

En el cas de l'humorista, havia estat acomiadada de Mediaset quan van començar els rodatges. Això ens impedirà veure-la a les pròximes entregues, tot i que és més que probable que recuperin el seu personatge per al futur. La cadena i l'humorista van arribar a un acord fa unes setmanes per tornar-li el seu lloc.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil serà una baixa important a l'elenc | Europa Press

José Luis Gil no serà l'únic que caigui del repartiment per motius de salut. Una cosa semblant li passa a Cristina Medina, que malgrat que ja està recuperada del seu càncer de mama, no va poder participar en les gravacions. Sens dubte, es tracten de dues baixes molt importants.

L'actor va patir un ictus que li va deixar seqüeles importants i de les quals encara s'està recuperant. Tant els directors com els seguidors trobaran molt a faltar el seu personatge. Cal no oblidar que era un personatge fix en els plans dels germans Caballero.

De fet, havia estat amb ells des del primer capítol d'Aquí no hay quien viva. Sí que es mantindran a les trames noms mítics com Loles León, Pablo Chiapella, Eva Isanta, Nacho Guerreros, Luis Merlo, Jordi Sánchez o Fernando Tejero. Pel que fa als nous, cal destacar la incorporació de Fèlix Gómez, Carlos Chamarro, Laura Gómez Lacueva o Margarita Asquerino.

José Luis Gil rep ànims de part dels seus companys

José Luis Gil trigarà encara un temps a reaparèixer. Durant els darrers mesos, però, li han arribat infinitat de missatges d'ànims per part dels espectadors i dels col·legues de repartiment. La seva família ha optat per guardar silenci, i la poca cosa que se sap és a través dels seus companys.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
Els companys de José Luis Gil desitgen veure'l com més aviat millor al rodatge | Mediaset

L'últim a parlar-ne ha estat Luis Merlo. És molt optimista i confia que el veurà molt aviat al plató amb ells. «El veurem segur, no sabem quan, depèn de la recuperació de la malaltia, però ell es recuperarà segur», va dir.

Confirmava que «en aquesta temporada no apareixerà, encara s'està recuperant per ser-hi. Però jo confio que estarà recuperat» va assenyalar. Indicava que havia parlat «amb la família i sé per companys que han estat amb ell que és un gran lluitador».

José Luis Gil sempre ha tingut l'afecte dels companys. Des del primer dia han estat molt pendents del seu estat.