Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja tindria un germà secret

Anabel Pantoja rep un missatge de la seva exparella que ho canvia tot

La sevillana ha decidit deixar-se portar pels sentiments que té per Yulen Pereira

Havia de passar i ha passat. Anabel Pantoja i Yulen Pereira han acabat donant curs a la passió a 'Supervivientes'. Després de jugar a la distracció durant força temps, els sentiments s'han imposat.

Tot i que la Pantojita va entrar al reality amb molts dubtes pel que fa a la relació amb Omar Sánchez, sembla que ha preferit deixar-se portar.

Això, mentre 'el negro' deixava molt clar que per a ell la història amb ella havia acabat. Sobretot, després que ella li fes certes promeses abans de marxar a Hondures. Promeses que ha incomplert des que va aparèixer Yulen.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçant-se a Supervivientes
Anabel Pantoja i Omar Sánchez fent-se una abraçada a 'Supervivientes' | Mediaset

La neboda d'Isabel Pantoja i l'esgrimista s'han oblidat de les càmeres i del que els espera a l'exterior i s'han deixat portar per la passió.

Així, s'han fos en una abraçada que els ha portat a fer-se el primer petó i, fins i tot, han passat la nit sota una manta, on la passió s'ha desfermat del tot. «He dormit molt bé», assegurava Anabel amb un somriure d'orella a orella.

Tot i això, no tothom es fia de les intencions de Yulen a l'hora de fer aquest pas. I més quan està nominat, ja que generar polèmica li pot anar molt bé per a salvar-se.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez, l'ex d'Anabel Pantoja, ha deixat clar què en pensa de tot plegat | GTRES

«Aquesta escena d'amor passional és de primer de reality, és un circ. Comença a tocar-li el cul, comença la conya. A sobre, ho explica al seu amic perquè ho sàpiga tot Espanya», comentaven a 'Sálvame'.

«Tu no necessites un paio com aquest, que l'únic que fa és jugar amb tu. Necessites sentir-te segura perquè un paio es fixi en tu», aconsellaven a la neboda de la cupletista.

«Al carrer, per jugar amb els sentiments d'una persona», sentenciaven fent referència a Yulen.

Omar Sánchez reacciona a l'arravatament passional d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'

«És una manera indirecta de dir als seguidors d'Anabel que el votin, i això em sembla poc natural», afegien implacables els companys de la Pantojita.

«És fastigós utilitzar una persona prometent-li amor quan l'únic que vols és salvar-te. És molt fastigós!»

No obstant això, altres concursants de l'edició, com  Desi Rodríguez, han deixat clar que entre Anabel i Yulen ja va sorgir l'espurna abans del reality.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja està en un embolic sentimental que resoldrà aviat | Instagram

«Des del principi, hi havia molt de tema. Ai, com no havia de passar res entre ells! I poc que han fet», advertia.

«A la preconvivència van passar moltes coses. Ja no m'amago. He de dir que ens van donar dos preservatius a cadascú, i cap dels dos els va portar», revelava l'exsupervivent.

D'altra banda, la reacció d'Omar Sánchez tampoc s'ha fet esperar.

El canari s'ha mostrat molt dolgut amb el comportament de la seva exdona, i sembla que el petó que han protagonitzat Yulen i ella ha acabat confirmant-li les sospites.

Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022
Es comenta que Yulen s'està aprofitant d'Anabel | Mediaset

Així, 'el negro' ha optat per respondre amb un missatge molt revelador que ha publicat a les xarxes socials.

Hores després de veure Anabel menjant-se Yulen a petons, Omar ha compartit una story a Instagram amb uns emojis d'aplaudiments i de cares plorant de riure. D'aquesta manera, deixa clar que no l'ha afectat gaire veure la seva ex als braços d'un altre i que ja s'ho esperava.

Ell mateix ha assegurat que no es creu els sentiments de l'esgrimista i que té clar que tot és un muntatge per a seguir al concurs.

«La veritat és que em sento una mica humiliat. Al principi, no veia res estrany entre l'Anabel i el Yulen, però amb el temps sembla que sí que ha sorgit alguna cosa», confessava el canari en una intervenció que va fer al 'Deluxe'.

«Ja vaig veure que entre ells hi havia feeling a la primera gala, quan es van llançar de l'helicòpter, i s'ha vist que no m'equivocava».