Anabel Pantoja i Pinocho

Anabel Pantoja rep un nou missatge del seu presumpte germà secret

Anabel Pantoja haurà de decidir què vol fer

Anabel Pantoja és conscient del pla de 'Pinocho'. Primer, ha concedit una entrevista al 'Deluxe' i ara, aquesta nit, hi tornarà per sotmetre's al polígraf. 

El suposat germà d'Anabel Pantoja vol deixar constància que tot allò que diu és cert i només ho aconseguirà gràcies al polígraf de Conchita si diu la veritat. Tanmateix, abans de sotmetre's al polígraf, ja ha deixat caure a Anabel Pantoja certes coses que ella haurà d'acceptar o denegar, com ara l'oportunitat de tenir-hi una conversa allunyats del focus mediàtic.

Anabel Pantoja haurà d'afrontar les peticions del seu suposat germà

Luis es va mostrat molt seriós parlant ahir amb el reporter de 'Sálvame', que va anat a buscar-lo a casa seva per veure com es troba abans de sotmetre's al polígraf de Conchita. Ha dit les coses molt clares i li ha enviat un missatge directe a Anabel Pantoja: s'hi vol reunir.

«Jo continuo amb la meva veritat i estic molt tranquil», va confessar al reporter. Luis espera que «surti a la llum tot allò que he viscut, tot allò que sé, tot allò que he explicat, que fins ara no és cap mentida. Temor? Cap. Si surt alguna cosa i diu que menteix, s'aclariria», ha revelat el suposat germà d'Anabel Pantoja. Així mateix, ha dit que a Anabel «li desitjo el millor. Sé que no hi serà, però vull que no em vegi com un enemic, perquè no ho soc», ha expressat visiblement tranquil.

Luis Manuel, 'Pinocho', al 'Deluxe'
No és el primer cop que veiem 'Pinocho' al 'Deluxe', però avui hi acudirà per sotmetre's al polígraf de Conchita. | Mediaset

Luis està segur de les seves paraules i assegura que avui només sortiran a la llum veritats. A més, ha contestat que sí que acceptaria preguntes d'ella si li les fessin avui al polígraf de la seva part. D'aquesta manera, va amollar la seva petició: «Més que res, m'agradaria tenir una conversa amb ella fora del focus mediàtic. Jo també em poso al seu lloc i això sé que li ha semblat malament, no s'ho esperava i jo estaria igual al seu lloc», confessa 'Pinocho'.

També ha aprofitat l'oportunitat per demanar-li perdó: «Si he fet alguna cosa que li hagi molestat a ella, li demano perdó. Però jo explico la meva història, el que jo he viscut i ja està, no n'hi ha més».

josé Antonio León parlant amb 'Pinocho'
El suposat germà d'Anabel Pantoja li ha demanat disculpes i li ha dit que vol reunir-s'hi lluny del focus mediàtic. | Mediaset

Anabel Pantoja sap que no tots els col·laboradors creuen la versió del seu suposat germà

En veure les declaracions del suposat germà d'Anabel Pantoja, Kiko Hernández ha saltat i li ha tret la raó. Doncs el col·laborador no comprèn que ara demani una trobada fora del focus mediàtic si considera que ha tingut moltes més oportunitats abans.

«Que vingui ara 'Pinocho' a dir-me que vol una conversa amb Anabel fora del focus mediàtic, mira… et veiem el llautó, xato. Aquesta pel·lícula li la vens a un altre, has tingut 20 anys per tenir aquesta conversa». Així mateix, ha assegurat que està desitjant veure el polígraf. Si avui Kiko Hernández és un dels col·laboradors de 'Viernes Deluxe', la nit, per descomptat, no serà tranquil·la perquè continuarà defensat la seva opinió.

«Hi haurà dubtes amb l'ADN, però el 'poli' de 'Pinocho' sí que diu la veritat», ha expressat Conchita al vídeo promocional del polígraf d'aquesta nit.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!