Imatge de Shakira i Piqué l'any 2014.

Drama a casa de Shakira: se li està esgotant el temps i té els fills desconcertats

L'hospitalització de la seva mare complica l'adeu a Miami de Shakira | Hauria de comunicar-ho ja a Piqué perquè pugui acomiadar-se dels seus fills

Drama familiar a Can Shakira. Quan semblava que tot començava a recuperar el seu curs i el viatge a Miami semblava definitiu, nou revés: la mare de Shakira, Nidia Ripoll, havia d'ingressar a l'hospital per una trombosi. Divendres passat hi ingressava i dilluns li donaven l'alta. 

Ara Shakira està totalment bolcada en la cura de la seva mare i al llarg dels últims dies no s'ha deixat veure. I tot això, quan Shakira ha de prendre ja la gran decisió: marxar o no a Miami. L'artista s'havia fixat l'1 d'abril com a data límit per marxar als Estats Units, però ara l'hospitalització de la seva mare representa una nova pedra al camí de la colombiana. 

El pla era que Milan, Sasha, Tonino (el seu germà) i Willam i Nidia (els seus pares) marxéssin a Miami l'1 d'abril. Ara, però, tot sembla anar pel pedregar i Shakira podria valorar ajornar novament el seu adeu. 

Complicacions i desconcert

I la decisió de Shakira té desconcertat a Gerard Piqué i també a la seva família. Des de l'entorn de Piqué havien arribat a filtrar que era una «barbaritat» que els nens, Milan i Sasha, no acabéssin el seu curs escolar a Barcelona. Però tot hi anava encaminat. 

Ara Piqué continua a l'espera que Shakira li comuniqui la decisió de marxar, per a poder-se acomiadar com deu mana dels seus fills. Fills a qui podrà anar a veure sempre que vulgui a Miami, segons va quedar pactat a l'acord de divorci que van firmar l'exfutbolista i Shakira

Els nens, sense extraescolars i amb la setmana santa penjant d'un fil

Shakira va prendre la decisió de començar a trencar llaços amb Barcelona el passat desembre. Per fer més fàcil l'adeu dels seus nens de la ciutat comtal, va decidir desapuntar-los de les seves activitats extraescolars el passat mes de desembre. 

Ara, però, només quedaria la gran decisió: tornar o no a l'escola després de les vacances de setmana santa. Quelcom que no està clar. No ho té clar ni ella, ni Piqué, ni els nens. 

De moment, Shakira va reapareixer ahir dijous sense articular paraula. Acompanyada dels seus fills Milan i Sasha i del seu inseparable germà Tonino, a Shakira se la va poder veure molt seriosa a l'entrada de casa seva a Esplugues. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!