Primer pla de Pablo Urdangarin elegant

Pablo Urdangarin: filtren com és la relació que manté amb la seva mare

Pablo Urdangarin i la infanta Cristina mostren com és la seva relació davant les càmeres

Pablo Urdangarin continua sent objectiu involuntari de l'actualitat amb cadascun dels seus moviments. Aquest és el preu que ha de pagar per ser fill d'una infanta: ser centre de la informació. Primer, van sortir unes imatges amb una noia que podria ser el seu primer amor i, ara, unes altres revelen com és la relació entre Pablo i la seva mare.

Pablo Urdangarin està enamorat. Així ho confirmaven les imatges on el jugador d'handbol del Barça apareixia de la mà d'una noia passejant pels carrers de Barcelona. El segon fill d'Iñaki Urdangarin s'ha convertit en objectiu dels reporters, que també el van gravar a l'interior d'un centre comercial.

Pablo Urdangarin passeja amb una noia
Pablo Urdangarin passeja amb una noia molt especial per a ell pels carrers de Barcelona. | Mediaset

És habitual que la infanta Cristina visiti la capital catalana i acudeixi a algun dels partits d'handbol en què juga Pablo. Com qualsevol altra mare, la filla dels reis emèrits es mostra afectuosa amb el seu fill i no té problema a abraçar-lo a la grada. La darrera vegada, la mare del jugador culer, a més, va coincidir durant la trobada esportiva amb la nova amiga del seu fill, Johanna Zott.

Pablo Urdangarin mostra com és la relació amb la seva mare

Ara bé, hi ha unes imatges que han dit més que moltes paraules: una gravació on apareixen Pablo i la Infanta acomiadant-se a les portes d'un hotel. El vídeo mostra la gran complicitat que el jove té amb Cristina de Borbó. A les imatges es pot veure com s'acomiaden, aliens a les càmeres, primer amb una encaixada de mans, una cosa molt habitual entre els joves. A continuació, es fan dos petons de cortesia per després abraçar-se afectuosament.

El gest més sorprenent arriba tot seguit, quan Pablo Urdangarin dibuixa el senyal de la creu sobre el seu front i la infanta fa el mateix amb el seu fill. Un gest entranyable que mostra l'enorme connexió que hi ha entre tots dos. En l'àmbit catòlic, el senyal de la creu simbolitza la protecció i la cura cap a qui es dirigeix. Amb paraules podria significar «que Déu et cuidi i t'acompanyi». La infanta Cristina ha estat educada en la fe cristiana i s'hi troba molt vinculada, cosa que ha inculcat als seus fills.

Muntatge fotogràfic de Pablo Urdangarín i la Infanta Cristina.
Pablo Urdangarin i la seva mare, aliens a les càmeres, demostren com és la seva relació. | CatalunyaDiari

La germana del rei Felip està molt atenta als seus quatre fills. Encara que viu a Ginebra, viatja sovint a Barcelona per trobar-se amb els grans. Fa pocs dies, la filla de Joan Carles I es va desplaçar a la capital catalana, ciutat on va viure després de casar-se amb Iñaki Urdangarin. Allí es va reunir amb Pablo, que, pel que sembla, estaria disgustat per les dificultats que troba per mantenir la seva intimitat.

Pablo Urdangarin està preocupat per la seva exposició als mitjans

La infanta Cristina va anar a Barcelona per animar el seu fill en el seu últim partit amb el club culer i, sobretot, acompanyar-lo emocionalment i assessorar-lo sobre com manejar la relació amb la premsa. El jove procura preservar l'anonimat de la seva nova acompanyant davant dels mitjans de comunicació i està desorientat.

Sense buscar-ho ni voler-ho, les informacions sobre l'esportista blaugrana són habituals a la premsa del cor. Quan es va instal·lar a Barcelona, ja fa tres anys, el noi gairebé passava desapercebut. Tot i això, després de publicar-se les imatges del seu pare amb Ainhoa Armentia a la platja de Bidart, es va convertir en portaveu involuntari de la família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!