Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Anabel Pantoja revela la jugada de 'Supervivientes' pocs dies abans de la final

Anabel Pantoja podria no sortir-ne victoriosa

Anabel Pantoja s'ha convertit en tot un descobriment en la nova edició de Supervivientes. La col·laboradora va arribar disposada a donar-ho tot i ho està complint. No hi ha cap dia que la seva estada a l'illa no provoqui reaccions a Espanya.

Contra tot pronòstic, ha aconseguit ser intocable, encara que les coses fora del concurs se li estan complicant. Tot i això, Anabel ignora completament tot el que està succeint, aconseguint d'aquesta manera que el seu concurs continuï inalterable.

Anabel Pantoja descobreix l'estratègia del concurs

Anabel Pantoja està més a prop que mai d'aconseguir alçar-se com la nova guanyadora de Supervivientes 2022. La seva estada a l'illa ha donat molt de joc i ha aconseguit salvar-se de les nominacions. L'audiència vol que segueixi a Hondures i que el seu retorn a Espanya s'endarrereixi tant com sigui possible.

Mentrestant, la col·laboradora de Sálvame desconeix completament tot el que el seu concurs està generant al país. Així com alguns concursants passen sense pena ni glòria, en el cas d'Anabel el pla de l'organització és més que evident.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
L'ex d'Anabel Pantoja carrega contra ella per la seva relació amb Yulen. | CatalunyaDiari
 

La clau és donar joc i, si és possible, que aquest joc s'estengui als platós de televisió. I en això la 'sobriníssima' n'és tota una experta. Tanmateix, això podria anar-se'n en orris quan la influencer sàpiga el que està succeint a Espanya.

Una raó per la qual li han amagat una gran part de les polèmiques que l'esperen a la tornada. Unes polèmiques en què el seu ex, Omar Sánchez, ha jugat un paper fonamental amb dues entrevistes que afectaran la seva encara dona.

Si la seva aparició al Deluxe deixava una porta oberta a una conversa per part seva, ara la cosa ha canviat. El canari s'ha mostrat molt més dur contra Anabel arran de la seva relació amb l'esportista.

I és que les imatges íntimes amb Yulen han avergonyit els seus i Omar ha estat el primer a pronunciar-s'hi. «Ens ha faltat al respecte a la seva família i a mi», ha dit en exclusiva per a la revista Lecturas.

Anabel Pantoja es prepara per al pitjor

«Em fa vergonya i ràbia veure aquestes imatges», així de contundent es mostrava l'ex d'Anabel Pantoja. El surfista té clar que la seva relació no té solució i opinava d'una manera contundent sobre la seva relació amb Yulen.

Per ell, «Anabel li serveix per arribar a la final del concurs», i té clar que no tenen futur junts. Unes declaracions demolidores que, si li arribessin a Anabel, afectarien de ple el seu concurs.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja desconeix totes les polèmiques que li esperen a Espanya. | Mediaset
 

Recordem com va reaccionar en creure que Omar podria haver refet la seva vida. La supervivent va marxar molt afectada i d'aquesta manera se la va veure quan fa uns dies va tornar a recordar el seu ex. «No vull fer-li mal», deia a Hondures sense poder contenir les llàgrimes.

El que desconeix és que aquest mal ja està fet. I no només al seu encara marit, també a la seva mare que, des que van sortir les imatges, ha declinat aparèixer a la televisió.

Sens dubte, a Anabel li espera un retorn a Espanya molt complicat. Es toparà amb diversos fronts oberts, en els quals tampoc se salva el seu nou xicot. Sobretot perquè la mare de Yulen no té una bona opinió d'ella, encara que quan es van veure semblava tot el contrari.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja podria estar sent utilitzada per l'esportista.. | Mediaset

 

De fet, si Arelys hagués estat sincera, potser la relació amb Yulen hauria arribat al final abans de tornar d'Hondures. Per no parlar de com a Anabel l'hauria afectat aquest rebuig al seu concurs.

Tot són secrets per a la neboda d'Isabel Pantoja a les portes de la final que d'aquí poc sortiran a la llum. S'acosten dies molt complicats per a ella que li poden acabar passant factura.