Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

Concha Velasco i la prova que confirma les sospites sobre el seu nou problema

Concha Velasco ha fet saltar les alarmes amb una notícia inesperada

Concha Velasco travessa un moment realment delicat. De fet, mai havia estat sotmesa a tanta pressió. El seu fill Manuel va concedir una entrevista per demanar respecte a l'actriu, ja que és una estrella i necessita descansar una temporada.

Segons va explicar, el seu estat de salut no és el més bo i ha decidit posar-se a les mans dels millors professionals. Concha va parlar amb una font de total confiança i li va confessar que ja no estava vivint al seu domicili madrileny.

I és que, segons sembla, va pensar que el millor era ingressar en una residència perquè tenia problemes de mobilitat i no era independent. Però el que l'artista no sabia era que la seva amiga la trairia i la notícia va ser portada en una revista molt coneguda.

Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells
Concha Velasco té el suport dels seus fills Manuel i Francisco | GTRES

Ara, Concha ha reaparegut amb el seu fill Manuel i ha deixat clar que el públic no tenia motius per preocupar-se perquè havia triat els millors. Tot i això, unes setmanes després, va haver de canviar de centre perquè es va adonar que estava massa exposada. La premsa va descobrir on era i feia guàrdia a la porta de la residència per captar la imatge perfecta.

L'actriu està molt més tranquil·la a la seva nova llar i tot anava bé fins que el diari La Razón va publicar una informació preocupant. Suposadament, el seu estat de salut havia deixat de millorar i els metges havien fet saltar totes les alarmes. En concret, van assegurar que la dama de la interpretació es trobava en un moment crucial i molts mitjans es van fer ressò de l'enrenou.

Velasco manté una relació estupenda amb la premsa rosa, de fet, té contacte amb molts comunicadors que han desmentit els rumors. Hi va haver qui va sospitar que el caos no era cert, es va posar en contacte amb la seva família i va confirmar que tot era un error. A més a més, hi ha una mostra que explica que l'artista està totalment fora de perill.

Concha Velasco imposa les seves normes

Concha Velasco no ha tingut mai desacords amb cap reporter, però els seus fills tenen motius suficients per estar molestos. Sí, perquè van haver de canviar- la de residència per allunyar-la del soroll mediàtic, i van descobrir que el remei no ha funcionat. Tot i això, el públic sap que les sospites dels amics de Velasco són certes: hi ha una imatge que ho demostra.

Primer pla de Concha Velasco
Concha Velasco continua tenint un gran sentit de l'humor | Europa Press

Manuela, neboda de l'estrella, va estar el cap de setmana passat en un esdeveniment organitzat per la firma 'Cartier'. Aquesta festa va coincidir amb la suposada recaiguda de l'exdona de Paco Marsó, així que, si hagués estat certa, Manuela no hi hauria assistit. No és la primera vegada que dona la cara i explica què està passant, ja ho va fer quan la seva tia va ingressar al centre.

«La gent no té ni idea del que passa en una família, va ser dur per a ells prendre la decisió. Tothom ho ha d'entendre, que necessita atenció. Ningú s'hi ha de ficar», va declarar Concha visiblement molesta.

La dama de la interpretació també està ofesa, ja que sent que estan jugant amb un tema molt seriós. Seguirà en contacte amb el món de l'espectacle, però n'ha imposat les normes: vol que s'expliqui la veritat.

Concha Velasco rep el suport dels seus fills

Concha Velasco ha descobert que està més ben acompanyada del que pensava, ja que els seus fills no li han deixat sola ni un segon. Especialment Manuel, que ha treballat amb ella i comprèn com és de dur apartar-se d'un món que encara segueix bategant. El públic estaria encantat de gaudir del talent de l'estrella, però tot té un límit.

Velasco s'ha adonat que no pot portar el ritme abans, i és que necessita descansar. I la prova que demostra que no li passa res és que la seva neboda Manuela fa vida normal. La família està tranquil·la perquè sap la veritat: Conchita, com en diuen afectuosament, encara ha de donar molta guerra.