Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja suma el seu tercer divorci i un nou fracàs amorós

Anabel Pantoja ha tingut diverses relacions importants a la seva vida

Anabel Pantoja va començar la seva trajectòria televisiva eclipsada per la fama dels seus cognoms i en un primer moment ningú va reparar-hi. Però el pas del temps l'ha convertit en un personatge independent i, fins i tot, gaudeix de més poder mediàtic que la resta de la família. Últimament, s'ha convertit en la protagonista indiscutible de la premsa del cor per una notícia realment sorprenent.

La jove ha posat fi al seu matrimoni amb Omar, quatre mesos després d'oficialitzar-lo a l'illa La Graciosa. El casament va ser un dels esdeveniments més comentats del 2021 i tots els periodistes es van desplaçar fins a les Illes Canàries per cobrir l'enllaç. El problema és que la col·laboradora sevillana es va adonar que Omar no la feia del tot feliç.

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Anabel Pantoja ha posat fi a la història d'amor amb Omar. | EP 

Anabel, segons el seu entorn proper, ha estat molt valenta perquè ha tingut la fortalesa de ser sincera amb el seu marit just a temps. Abans d'enganyar-lo ha preferit explicar-li la veritat i explicar-li el motiu pel qual ja no està a gust al seu costat. Aquest és el tercer fracàs sentimental seriós de la neboda d'Isabel Pantoja, però ella continua creient en l'amor.

La tertuliana ha confessat que ha tingut parella tota la vida i ara creu que el millor per a ella és estar soltera i ser lliure. Segons ha explicat, quan va conèixer Omar i va començar a sortir amb ell, acabava de sortir d'una relació força tempestuosa. El seu últim xicot era Juanlu Viñolo, amb qui va viure una història d'amor plena d'ombres.

Anabel va mantenir una relació amb Juanlu que la va deixar marcada i, de fet, ella no volia tornar a enamorar-se quan va conèixer Omar Sánchez. La sevillana va estar amb Juanlu Viñolo del 2014 fins al 2017 i després es van donar una segona oportunitat que va acabar en tragèdia. Sembla que la neboda d'Isabel no ha tingut tanta sort a la seva vida sentimental com al terreny laboral.

Anabel Pantoja va trencar amb el seu ex abans de treballar a Telecinco

Anabel, com ella ha explicat, ha anat encadenant relacions fins que va conèixer el seu exmarit Omar, per això ara vol estar sola. Abans de començar amb Juanlu Viñolo va ser xicota d'un discret jove anomenat Antonio Sánchez, però va trencar amb ell abans de concursar a 'Supervivientes'. Recordem que la sevillana va participar al programa anterior i a partir d'aquí va començar a brillar a Telecinco.

La neboda d'Isabel Pantoja va estar sortint amb Antonio Sánchez dos anys, concretament des del 2012 al 2014, any en què va començar a créixer. Volia gaudir de la fama en solitari perquè aquest festeig no funcionava bé. La sevillana ha patit molt per amor, encara que no ha perdut l'esperança de trobar una persona que la faci sentir plenament a gust.

La col·laboradora ha concedit una entrevista força sincera a 'Sálvame' per explicar què li ha passat amb Omar. Després del casament, es va adonar que necessitava avançar i ell no va estar a l'altura perquè tenia el cap a una altra banda. Tot i això, Pantoja no el responsabilitza i pensa que potser és ella qui va originar la crisi.

Anabel Pantoja va conèixer un dels seus xicots a la televisió

Anabel primer va estar amb Antonio Sánchez i després amb Juanlu Viñolo, però abans hi va haver una altra persona. Es tracta de José López Balado, un concursant de 'Supervivents' a qui va conèixer quan va començar a treballar a Telecinco. Aquesta relació va ser força estable, però va acabar fracassant.

La tertuliana ha tingut tres parelles importants abans de conèixer Omar Sánchez. El canari la va enamorar i tot feia pensar que seria el definitiu, però no ha estat així. Malauradament, el matrimoni no ha arribat a bon port i han decidit agafar camins separats.