Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame

Anabel Pantoja, trista en saber com serà la quimioteràpia i quins efectes tindrà

Anabel Pantoja sap que el seu amic està malalt i confia en la recuperació

Anabel Pantoja viu un moment molt especial perquè ha tornat a trobar l'amor, però no tot és tan bo com voldria. Nacho Palau, un dels seus grans amics a Supervivientes 2022, pateix càncer i ha de lluitar contra la dura malaltia. La sevillana està molt preocupada, tant que no ha trigat a posar-s'hi en contacte per conèixer la veritat.

Anabel Pantoja, fent gala de la humilitat que el caracteritza, ha fet servir el seu poder a les xarxes socials per enviar-li un missatge. «A per totes, estimat, tu pots amb això i més», ha escrit a les xarxes al costat d'una fotografia de l'escultor. La situació és delicada, però ell està animat i sap que acabarà amb el tumor que li han diagnosticat.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja sempre està al costat dels seus estimats | Instagram

Anabel està trista, sap que el seu company es mereix ser feliç i tem que aquest nou cop li hagi esborrat el seu somriure emblemàtic. Segons ha sortit publicat, Nacho ja ha començat el tractament i els efectes no han trigat a arribar, però això no és important. El que realment val és que té molta energia, està animat i sap que derrotarà la malaltia.

Anabel té molt bona premsa, ja que tothom que hi ha coincidit assegura que és una persona compromesa i solidària. No ha trigat a contactar amb l'exparella de Miguel Bosé, ja que sap que l'espera una aventura realment dura. L'entorn ha parlat per explicar com és el tractament, cada cop es coneixen més detalls sobre el futur del valencià.

Charo Vega, una altra de les companyes de Nacho a Supervivientes 2022, ha reconegut que està «perdudíssima» perquè no sap què fer. «És que jo no tinc xats ni xarxes ni res d'això, he enviat un missatge a Lucía Dominguín i no em va contestar». Palau sap que la preocupació és real, per això ha parlat amb els amics per tranquil·litzar-los i revelar el que està passant.

Anabel Pantoja ajudarà en tot allò que pugui

Anabel sempre ha tingut molt bona reputació perquè està pendent dels seus i sempre que cal oferir la seva ajuda, ho fa. És normal que estigui preocupada, encara que ha de tenir en compte els sentiments de l'ex de Miguel Bosé: està força animat. Charo Vega ha aconseguit parlar amb Cristian Villela, l'home que actualment ocupa el seu cor, i ha confessat com ha estat la conversa.

Foto de Nacho Palau
Anabel Pantoja està preocupada per la situació del seu company i amic, Nacho Palau | Instagram @nachopalau

Pantoja ha descobert que Charo ha enviat un missatge d'àudio a Nacho i ha obtingut una resposta de Cristian. «T'està escoltant, ja està en ple tractament. Està molt cansat, però quan t'ha sentit la veu ha rigut i ha plorat», ha explicat el xicot de l'escultor.

La col·laboradora sap que la pauta mèdica que ha de seguir el seu amic és estricta, encara que ell està disposat a assumir-ne les conseqüències. És un home valent que sempre ha lluitat per la seva felicitat i en aquesta ocasió no en farà una excepció. El seu entorn està orgullós de la fortalesa i les xarxes socials s'han omplert de comentaris molt positius.

Anabel Pantoja podria retrobar-se amb el seu company

Anabel sap que Nacho Palau necessita sentir-se estimat, Charo anirà a visitar-lo i és possible que ella també faci el mateix. A Sálvame asseguren que de vegades «es troba una mica baix d'ànim», però és degut als efectes del tractament. Realment està fort i té clar que derrotarà la malaltia, tal com va fer la seva mare fa uns mesos.

L'exsogra de Miguel Bosé ha patit el mateix mal que Palau, però té tant de coratge que tot és un trist record. Pantoja seguirà de prop el procés i estarà disposada a ajudar en tot allò que sigui necessari, és tremendament generosa. S'ha guanyat a pols tenir l'afecte dels seus, ja que sempre està disposada a donar-ne el millor.