Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja deixa tothom en xoc després de parlar d'Omar Sánchez: Em penedeixo

Anabel Pantoja s'ha obert i ha confessat què sent per Omar Sánchez uns mesos després de trencar el seu matrimoni

Anabel Pantoja és una de les concursants estrella de Supervivientes. La col·laboradora de Sálvamese'n va anar en un moment delicat de la seva vida a complir un dels seus somnis. Ara, la sevillana ha obert el seu cor revelant els seus sentiments per Omar Sánchez, amb qui ha viscut una història d'amor intensa.

L'última gala del reality no va ser la millor per a Anabel Pantoja. La tertuliana va haver de separar-se de Yulen després de redistribuir els robinsons en dos nous grups. I és que, la de Sevilla té una gran amistat amb l'esportista i trobarà a faltar conviure les 24 hores amb ell.

Ha passat un mes des que la neboda d'Isabel Pantoja va marxar a Hondures per endinsar-se a l'aventura. Un temps per reflexionar sobre el que li ha passat els últims mesos a Espanya. D'aquesta manera, Anabel Pantoja s'ha trencat al moment de les nominacions mentre parlava amb Jorge Javier Vázquez.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja ha parlat dels seus sentiments | Catalunya Diari

Durant els darrers dies, Anabel Pantoja ha donat moltes voltes a la seva relació amb Omar Sánchez. Així mateix, la sobriníssima ha confessat als seus companys que no desitjava signar els papers del divorci. Els records inunden el cap de la col·laboradora i fa que pensi en si va prendre una bona decisió.

Aquestes declaracions van suscitar una conversa entre Jorge Javier Vázquez i Anabel Pantoja. I va ser en aquell moment quan l'andalusa va obrir el seu cor i va revelar allò que realment sentia. «Estic amb el cor entre Sevilla i les Canàries tot el dia», ha expressat entre llàgrimes.

Durant aquest mes ha pogut desconnectar de l'exterior i Anabel Pantoja ha arribat a la conclusió que no va prendre una bona decisió. «De sobte jo segueixo un impuls, me'n vaig de casa meva… Ha estat tot molt fort», expressava la tertuliana. A més, la seva confessió arribava poc després: «El més bonic que he fet m'ho he carregat, m'he equivocat».

Anabel Pantoja aclareix els seus sentiments per Omar Sánchez

Aprofitant l'ocasió, el presentador del programa ha fet una pregunta directa a Anabel Pantoja. «Tornaries amb Omar?», deixava anar Vázquez esperant la resposta de la concursant. La de Sevilla no trigava a respondre: «Ara no puc respondre això així, he de tornar».

Anabel Pantoja ha confessat que recorda molt el seu marit. «No sé on és, amb qui està… Si el veieu, podríeu dir-li que jo estic bé», comentava l'amiga íntima de Belén Esteban. Així mateix, la tertuliana ha volgut aprofundir en com es troba allà i quan va sortir d'Espanya.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja vol aclarir els seus sentiments | Catalunya Diari

«Tenia la vida molt desordenada, per no dir-te que estava sola», relatava Anabel Pantoja mentre no podia deixar de plorar. A Hondures s'ha adonat moltes coses: «Aquí t'adones del que jo tenia, la vida ha sortit així».

I malgrat que la desconcerti el seu futur, no es vol angoixar. «Que la vida em doni el que jo mereixo», deia una emocionada Anabel Pantoja. I aquests són els seus plans en tornar: «Veure el meu pare, la meva mare i trobar una llar».

Com mai abans, Anabel Pantoja va confessar si va fer bé de trencar el seu matrimoni. «Hi ha dies que me'n penedeixo, sobretot d'haver-li fet mal», confessava la jove. A més, ha volgut desitjar-li el millor: «Espero que estigui bé i estigui feliç».

Per la seva banda, Omar Sánchez dona suport a la que fos la seva exdona en aquesta aventura tan extrema. Resoldran les seves diferències i reprendran la seva relació després de Supervivientes?