Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame

Carmen Borrego, sense paraules davant l'excusa de Rocío Carrasco

Les Campos estan molt dolgudes amb qui consideraven 'la seva germana'

El casament del fill de Carmen Borrego segueix sent un tema molt comentat, sobretot per la sonada absència de Rocío Carrasco.  Ella sempre s'ha considerat una més del clan de les Campos, malgrat que les acaba de trair de la pitjor manera.

Just per això, Borrego assegurava que se sentia molt dolguda amb tota la situació. Tot i que Rociíto ha volgut explicar la situació.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Les Campos estan molt decebudes amb Rociíto | GTRES

«Vaja amb el casament, m'ha sonat el casament... Ni Bodas de sangre de Lorca!», assenyalava en to irònic. «Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot», explicava Rocío. «Ho hem parlat tot», comentava també la filla de María Teresa Campos, que deixava clar que no està enfadada amb la seva 'germana'.

«Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i la persona està per donar suport», tancava. «No crec que sigui una qüestió important qui acudeix o no. Que no es preocupi el món, que no passa res de dolent», reiterava.

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
Rocío Carrasco ha aclarit els motius pels quals no ha anat al casament del fill de Carmen Borrego | Catalunya Diari

«Jo les explicacions les he donat a qui les havia de donar», insistia. A més, deixava caure que «si les circumstàncies fossin les adequades, segurament aniria al casament d'Alejandra o el de la filla de Carmen».

Unes paraules que acabaven molestant Borrego, que trencava a plorar desconsolada. I és que se sentia molt dolguda en veure que tots ignoren el seu fill.

«M'hauria agradat que algú dels meus companys hagués dit una frase bonica del casament del meu fill, tot no pot ser dolent. Ningú té res de bo a dir, res», sostenia.

Les Campos, molt dolgudes amb Rocío Carrasco

«No m'ha semblat bé que Rocío Carrasco digui que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio», es lamentava.

«El problema que jo tinc és que tinc la sensació que allò que jo he viscut com una meravella ha quedat en el mal, en qui no ha vingut al casament». «Em sembla lleig per ell, no s'ho mereix», deia sobre el seu fill, mentre que Terelu ha intentat consolar-la.

Carmen Borrego i els seus fills
Carmen Borrego, molt afectada pel tracte que ha rebut el seu fill | Catalunya Diari

«Parlen les persones que no han estat, els que hem estat ho hem passat meravellós, hem gaudit moltíssim», al·legava la tertuliana.

Ella també es mostrava força dolguda i li retreia a Rociíto la seva actitud. «No em sembla normal que no vagi al casament del meu nebot».

«No sé quina és l'explicació que ha donat. Potser me la donen i ho entenc, però no com jo no tinc cap explicació, no ho sé. A mi no se m'ha donat ni jo l'he demanada. A mi no em sembla normal i això no ha de molestar ningú», explicava.

«Que no es valorin els meus dos fills em fa mal a l'ànima», es trencava Carmen. «Han treballat molt per aquestes noces. No he volgut saltar perquè sé que a ell no li agrada, però no he pogut més».

«Està de lluna de mel. Em fa pena que hi siguin i que l'únic que facin sigui pensar en el que diuen del dia més bonic de la seva vida», afegia.

«No ha estat per mi, sinó pels meus fills. Tu pots anar al casament que tu vulguis. Malgrat que em sembla que amb el conflicte que s'ha muntat, que diguis que sí que aniries a la d'Alejandra, no m'ha semblat bé».

«Avui era força inoportú per a mi i per als meus fills. M'ha dolgut. Jo crec que no ho ha fet per fer-me mal, però m'ha fet mal», remarcava.