Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique preocupa la seva dona abans del part per un problema de salut

Jesulín de Ubrique ha rebut una mala notícia

Jesulín de Ubrique està a punt de viure un dels moments més emocionants de la seva vida: el naixement del quart fill. María José Campanario va sorprendre tothom quan va anunciar a la revista Hola! que estava embarassada. Ha estat a l'ombra més de nou mesos per gaudir del procés a la més absoluta intimitat.

Jesulín ha tornat a la petita pantalla gràcies a El Desafío, un concurs que li ha donat l'oportunitat de demostrar la seva veritable cara. Campanario ha col·laborat diverses vegades al programa i la seva última aparició ha estat carregada de tensió per un problema de salut. L'ex de Belén Esteban té una lesió al genoll i gairebé no pot fer una prova important.

Muntatge de Jesulín i María José Campanario
Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan units | GTRES - Atresmedia

Jesulín de Ubrique ha explicat que té malalties des de fa un temps, però no volia deixar d'intentar-ho perquè El Desafío es mereixia el seu compromís. María José no ha pogut reprimir les llàgrimes quan ha comprovat el coratge del seu marit, està molt orgullosa d'ell. Malauradament, no ha guanyat el programa, però ha quedat en quarta posició i està rebent molt bones crítiques.

Jesulín sap que la seva dona està sent vigilada per centenars de periodistes, ja que falta poc temps per donar a llum el seu tercer nadó. Segons el programa Socialité, li van programar el part el passat dilluns 16 de maig, malgrat que la dada sembla incorrecta. Ningú ha confirmat que el matrimoni ja hagi ampliat la família de manera oficial, la gran notícia haurà d'esperar.

L'odontòloga, abans del part, ha acaparat tots els titulars perquè ha tornat a aparèixer al famós concurs d'Antena 3. Ja ho va fer en una ocasió per fer un repte i ara ho ha fet per donar suport al seu marit i per enviar-li molta força . El torero té un problema al genoll i no es pot moure amb l'agilitat a què estava acostumat, però ell no coneix limitacions.

Jesulín de Ubrique guardarà el secret

Jesulín fa molt de temps que està treballant al món del cor i sap que el naixement del seu quart fill serà una notícia potent. Però en aquesta ocasió no vol guanyar diners amb el nadó, com sí que va fer amb Julia o Andrea, pretén ser més discret. José Antonio Avilés, col·laborador del programa Viva la Vida, té una explicació per entendre tot el que està succeint.

Jesulín de Ubrique a Antena 3
Jesulín de Ubrique agrada molt als espectadors | Antena 3

Ubrique s'ha adonat que exposar la vida privada genera més inconvenients que avantatges, per això ha canviat d'estratègia. Els seus advocats li han recomanat que no parli de l'embaràs en públic, per això està guardat el secret. Li han ofert parlar a moltes revistes, però ell prefereix mirar cap a una altra banda i esperar amb ànsia el part de la seva dona.

María José Campanario tampoc no ha concedit cap exclusiva ni ha parlat amb els periodistes des que va comunicar la notícia. És cert que apareix esporàdicament a Antena 3, però hi ha una explicació: va rodar el programa abans del seu embaràs. Actualment està centrada en la seva salut, ja que ella pateix una malaltia que li ha robat el somriure més d'una vegada.

Jesulín de Ubrique confessa que està preocupat

Jesulín ha revelat a El Desafío que tenia una lesió al genoll que li complicaria la prova, però volia intentar-ho. Havia consultat amb els seus metges i tenia autorització per participar-hi, malgrat que havia de ser extremadament curós. «No milloro, però tampoc he empitjorat gaire», ha explicat als seus companys d'Antena 3.

«M'està donant alguns problemes el genoll i aquí estic perquè a mi m'heu de tombar al ring», ha advertit. El pare d'Andrea Janeiro ha aconseguit la quarta posició del concurs, un mèrit que ningú no esperava. Ha demostrat que és valenta i que s'esforça al màxim per assolir els seus objectius.