Fotomuntatge de Rafa Mora i Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, a crits amb Rafa Mora: «Ets una còpia barata de Kiko Matamoros»

El col·laborador segueix amb la seva guerra particular contra la neboda d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera ha unit per sempre Anabel Pantoja, la seva cosina, i Rafa Mora, el seu millor amic. Si més no, televisiu. No obstant això, aquest vincle no serveix per a res i els dos joves col·laboradors, lluny de recolzar-se i posar-se el camí fàcil, s'odien i sempre que poden busquen brega.

No sabem el motiu pel qual sempre discuteixen. Unes discussions que els porten a cridar-se, insultar-se i faltar-se al respecte sense cap mena de pudor. Ahir vam tornar a viure un moment molt tens entre els dos joves que va deixar tothom al·lucinat. Rafa Mora es trobava al plató de 'Supervivientes' com a col·laborador del debat de Jordi González.

La presència de Mora va coincidir amb el fet que Omar Sánchez tornava a Espanya després d'haver estat expulsat del reality de supervivència. Des del punt de vista de Rafa Mora, el surfer ha fet un concurs lamentable i no ha estat a l'alçada del que s'esperava d'ell.

Aquesta valoració no va agradar gens a Anabel Pantoja, parella del supervivent. I per això va cantar les quaranta al seu etern company de 'Sálvame'. Sense dubtar-ho, li va dir que no té ni mitja neurona.

I per si això fos poc, va destapar una de les grans xacres de Mora. La tertuliana, que ara viu a les illes Canàries, va destapar que el seu company només té un objectiu en els mitjans de comunicació: ser una còpia de Kiko Matamoros.

Això va despertar l'interès de l'audiència, tot i que amb posicionaments contrariats i polèmics. Una cosa que el valencià intenta emular des de l'inici dels temps, però amb un èxit bastant dubtós. Anabel ho té clar i sempre que pot li ho recorda.

Mora, per la seva banda, ahir va tornar a atacar la seva companya criticant-la per quan va passar pel concurs, tot i que aquesta vegada Anabel va assistir a plató en qualitat de parella d'un dels concursants i no per ser ella la protagonista d'aquesta edició. Rafa li va dir que era la menys indicada per a parlar per què el seu pas pel concurs va ser molt fugaç.

La veritat és que en això no se li pot treure la raó, a Mora. La jove va estar a Hondures només dues setmanes. Així doncs, va ser una de les concursants amb menys dies d'experiència acumulats, només superada per Oriana Marzoli, que només es va mantenir dos dies a l'illa.

El valencià té clar que entre el concurs d'Anabel i el del seu nòvio no fan una edició completa. Una valoració una mica injusta si tenim en compte que Omar ha estat al programa més de dos mesos i ha deixat el llistó molt més alt que la seva nòvia, que va esdevenir un gran frau per a tothom que la va recolzar.

No només els espectadors, també els seus companys de 'Sálvame', a qui els va resultar impossible defensar-la.

A la vora de l'acomiadament

Recordem que la mala relació entre Rafa i Anabel ja fa molts anys que dura. No obstant això, els últims mesos han estat especialment tensos entre els dos tertulians. Fa un temps van protagonitzar una gran discussió al plató de 'Sálvame' que va obligar la direcció del programa a prendre una decisió important.

El programa va organitzar un referèndum popular perquè l'audiència decidís si havien de seguir comptant amb els col·laboradors o si bé, havien d'acomiadar-los disciplinàriament. Finalment es va decidir donar-los una segona oportunitat, això si, complint abans una setmana sense feina ni sou.