Paz Vega sonrient al plató de 'Mask Singer'

Paz Vega deu més de 3 milions d'euros a Hisenda: l'actriu es justifica

No és la primera vegada que la intèrpret sevillana apareix a la llista de morosos del fisc

L'Agència Tributària ha publicat la llista anual de grans deutors. Els noms que hi apareixen devien més d'un milió d'euros a 31 de desembre de 2020. Entre ells, es troba l'actriu Paz Vega, que repeteix un any més.

El nombre de morosos que devien més d'un milió d'euros a Hisenda a finals de l'any passat era de 3.869. Això és un 1,6% menys que un any abans. En total devien un total de 14.100 milions d'euros, un 1% menys que a la llista anterior.

Segons les dades facilitades al començament de setmana per l'Agència Tributària, el nombre de grans deutors s'ha reduït en un 20% respecte a 2015. Va ser llavors quan va sortir a la llum el primer llistat oficial.

Cal assenyalar que la major part dels deutors que hi apareixen són persones jurídiques, un total de 3.557. No obstant això, hi ha 312 grans morosos que són persones físiques a Espanya.

L'actriu sevillana repeteix un any més com a morosa

Una d'elles és, precisament, Paz Vega. En aquesta ocasió, el deute de l'actriu andalusa ha passat de 2,6 milions d'euros a superar els 3 milions. Si vol sortir d'aquesta llista de morosos, la intèrpret ha de fer front a aquest deute milionari abans que s'acabi l'any.

L'actriu ja té embargats diversos immobles a Sevilla i Madrid. No obstant això, l'actual investigadora de 'Mask Singer' va voler netejar la seva imatge al respecte. La sevillana va assenyalar que la seva situació es devia al fet que va estar residint a Los Angeles i que hi havia hagut diversos malentesos amb el fisc.

Paz Vega sempre ha intentat deixar clar que els seus problemes amb l'Agència Tributària no es deuen a cap delicte. Segons ella, tot es deu a «disparitat de criteris amb l'Agència Tributària».

La veritat és que per a fer front al deute que té amb Hisenda, mesos enrere l'andalusa va haver de treballar tant com va poder. No obstant això, amb la pandèmia de la covid-19 en auge, no va tenir gaires opcions.

L'actriu va participar en una producció alemanya, rodada entre l'Azerbaidjan i Geòrgia. A The Bra, la sevillana no pronunciava ni una sola paraula. També va participar al rodatge de La casa del caracol, amb Javier Rey.

A més, va ser la guanyadora de la primera edició espanyola de 'Mask Singer: adivina quién canta'. Vestida de Catrina i interpretant l'èxit de Glòria Gaynor I will survive es va fer amb la victòria.

Actualment, forma part de l'equip d'investigadors d'aquest programa. José Mota i els Javis són els seus companys en aquest espai que presenta el polifacètic Arturo Valls.

No és l'únic personatge famós que deu diners a Hisenda

A la sevillana s'hi uneixen com a deutors d'Hisenda altres cares arxiconegudes. Patricia Conde reapareix a la llista de morosos una altra vegada. Aquest any deu més d'1,1 milions d'euros, mentre que el passat van ser 1,9 milions.

Un altre famós de qui tothom parla aquesta setmana per haver entrat a la presó, José Luis Moreno, també deu diners a l'Agència Tributària. La seva companyia, Kulteperalia, té un deute que ascendeix a 1 milió d'euros.

L'autor de La Catedral del Mar, Ildefonso Falcones, també està endeutat amb Hisenda; concretament, deu 1,3 milions d'euros. L'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, tampoc es lliura. L'italià deu 1,4 milions d'euros al fisc.

L'exvicepresident del govern espanyol, Rodrigo Rato, amb 1,3 milions d'euros, i el futbolista Dani Alves, amb 2 milions, també apareixen en aquesta llista de grans deutors.

A tots aquests noms cal sumar-ne molts d'altres que també tenen problemes amb l'Agència Tributària.