Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El productor José Luis Moreno vestit amb camisa blanca i jaqueta lila

José Luis Moreno i el seu passat fosc: Atracaments, incendis i una estranya mort

Telecinco ha descobert tots els secrets del productor

La vida de José Luis Moreno podria ser l'argument perfecte per a una de les seves produccions. Ha estat protegit molt de temps i sempre s'ha negat a parlar sobre la seva vida privada.

La gent que el coneix assegura que li encanta el món de la fama, motiu pel qual ha concedit més d'una entrevista. No obstant això, cada vegada que se li ha preguntat sobre algun aspecte compromès, ha canviat de tema radicalment.

Segons explica, té tres fills que no se separen d'ell. Una cosa bastant estranya, ja que cap periodista ha estat capaç de descobrir les seves identitats.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

El programa de Maria Patiño, 'Socialité', s'ha proposat descobrir què hi ha darrere d'aquest artista tan misteriós. La veritat és que ha aconseguit triomfar al món de l'espectacle, encara que garanteixen que no ho ha fet d'una forma neta.

Enrique del Pozo, col·laborador de 'Viva la vida', va explicar com el ventríloc amenaçava a determinats cantants amb arruïnar la seva carrera musical. Així, era el líder d'un entramat audiovisual capaç de destrossar la fama de qualsevol intèrpret.

El productor impartia por en tots els seus enemics, i fins i tot els seus aliats li tenien un gran respecte. Recentment, Telecinco ha tret a la llum totes les ombres que cap mitjà s'havia atrevit a comentar fins a la data.

La tràgica mort que va esquitxar Moreno

El pare de Rockefeller era un dels propietaris del Teatre Calderón de Madrid. Aquest centre es va convertir en el millor escenari per als artistes de finals dels 90. Tanmateix, tot va canviar quan va succeir un trist succés.

Una jove de divuit anys va perdre la vida després de ser colpejada per una cornisa de l'edifici. José Luis va comunicar el mal estat d'aquesta a l'ajuntament, encara que sembla que els seus avisos no van arribar a bon port.

La notícia va ocupar molts titulars de l'època. I, encara que el productor no va ser el responsable, el seu nom es va veure embrutat per l'escàndol. La polèmica va arribar quan va qualificar aquesta mort de «mala sort».

I és que, segons ell, va alertar en diverses ocasions de «l'estat ruïnós de l'edifici». La premsa va recollir aquest terrorífic esdeveniment. Però, el van tractar amb molta delicadesa perquè José Luis tenia molt poder en aquell temps.

Un sospitós incendi i diversos robatoris

El ventríloc ha protagonitzat una infinitat d'escàndols. Els mitjans de comunicació sempre li han donat l'oportunitat de defensar-se, però el públic no ha estat molt convençut de les seves explicacions.

L'últim robatori que va patir va ser en 2007. Un d'ells gairebé li costa la vida i fins i tot hi va haver qui va especular amb què es tractava d'una venjança.

Després de descobrir que suposadament és el cap d'una organització criminal, aquesta teoria ha cobrat més sentit que mai. No obstant això, fins que sigui jutjat, tothom hauria de conservar la seva presumpció d'innocència.

Una cosa que també ha cridat poderosament l'atenció va ser un incendi que va arrasar les seves oficines en 2014. Els investigadors hi han registrat a fons totes les seves propietats, ja que podria haver pistes en qualsevol costat.

El problema està en el fet que l'esdeveniment anterior podria haver acabat amb molts documents. De fet, segons les últimes informacions, els agents sospiten que l'incendi va poder ser provocat.

I és que hi ha la possibilitat que voldria ocultar proves o cobrar els diners de l'assegurança. Tot i això, tot són teories, puix que, de moment, ningú ha pogut demostrar res.

Encara hi ha gent que li segueix tenint por. En el cas que aconsegueixi demostrar que no té res a veure amb els fets que se l'acusen, podria prendre mesures contundents.

De fet, malgrat aquests estranys successos, Moreno segueix tenint un gran control del món de l'espectacle. Així que, no seria estrany que es vengés de tots els seus enemics. Per tant, com acabarà aquesta història?