Ana Obregón en un photocall

Ana Obregón dona la notícia de l'any després de perdre el seu fill i la seva mare

Ana Obregón millorarà la seva vida gràcies a una nova oportunitat

Ana Obregón ha rebut una notícia que ha canviat la seva vida després d'un any molt difícil que ha estat marcat per la pèrdua i la devastació més absoluta. Han sigut uns mesos molt complicats per a ella i el seu entorn, que han estat molt preocupats per la seva salut mental.

Des que va perdre al seu fill, Aless, que va morir després d'una llarga lluita contra el càncer, no ha tornat a ser la mateixa. Molts asseguren que està destruïda i que no té ganes de continuar. Ella mateixa ho ha comunicat en moltes publicacions a Instagram en què ha assegurat que no troba sentit a la vida.

Al cap de poc temps, va rebre un revés quan va morir la seva mare, que s'havia convertit en el principal suport d'Ana després de la pèrdua del seu fill.

Sens dubte, la vida l'ha colpejat amb molta força, i això fa que la seva situació sigui d'allò més complicada. Tot i així, ella s'esforça i està treballant per a aprendre a gestionar aquests moments i assegura que es troba millor.

Aquesta setmana ha sortit a la llum una notícia que farà que la seva vida canviï per complet i li doni una nova raó per a somriure.

Ana Obregón i el canvi de vida que necessitava

La carrera de l'artista estava estancada des del cop tan dur que va rebre l'any passat. Les últimes vegades que va sortir a la televisió van ser al concurs culinari de TVE i a les campanades del 2021 amb Anne Igartiburu.

Des de llavors poc s'ha sabut de la seva vida laboral, i ha preferit mantenir un perfil baix per a cuidar-se i guanyar salut. No obstant això, aquesta setmana ha saltat una notícia que, sense cap mena de dubte, li portarà molt bons moments.

Ahir, 9 de setembre, al cinema Callao de Madrid va tenir lloc la presentació habitual de TVE, en la qual es promociona tot el contingut audiovisual que la cadena emetrà durant la temporada. A aquest esdeveniment hi assisteixen les cares freqüents de la cadena, així com els responsables d'aquesta.

Una celebració que es fa com un esdeveniment anual en el qual tothom es reuneix i gaudeix de les novetats. A més, inclou una passarel·la sobre una catifa vermella on tots els assistents posen per als fotògrafs i concedeixen entrevistes exprés.

Ion Aramendi, Boris Izaguirre i María Eizaguirre van ser els encarregats de presentar la cerimònia. Durant l'esdeveniment anaven donant a conèixer els diferents formats, sèries i programes que TVE emetrà aquesta nova temporada.

I van anunciar una cosa que va sorprendre molta gent. Els presentadors van donar una gran primícia que va ser molt aplaudida pels presents: es va descobrir que aquest any el programa 'Telepasión' el presentaran Ana Obregón i Boris Izaguirre.

Tot seguit, Ana va sortir a l'escenari i va fer un discurs molt emotiu en què va manifestar les intencions que té de cara a la nova feina.

El missatge que va oferir en agraïment per aquesta nova oportunitat va girar al voltant de les dues persones més importants de la seva vida. Va dedicar aquest nou èxit a la seva mare i al seu fill, els quals recorda cada dia.

Hi va haver un silenci absolut i una gran expectació per les seves paraules. A més, quan va finalitzar el discurs, va rebre una gran ovació, cosa que va fer que s'emocionés i li caigués alguna llàgrima.

Aquesta nova oportunitat laboral suposa una gran alegria per a ella i el seu entorn. L'ajudarà a deixar enrere els seus pensaments destructius i a centrar-se.

Estem segurs que Ana Obregón farà la seva feina amb la professionalitat i l'esforç que sempre ha demostrat.