Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'

«Et mato, m'és igual anar a la presó»: la boda d'Anabel Pantoja s'escalfa

Bernardo Pantoja traeix a Anabel per no comptar amb ell en el seu dia més important

Malgrat que Anabel Pantoja es casarà a l'octubre, tota la seva família no serà testimoni d'aquest esdeveniment tan esperat per als residents de La Graciosa. Així és, Bernardo Pantoja, germà d'Isabel, no ha estat convidat per uns motius que ell mateix s'ha encarregat de desmuntar.

La col·laboradora sempre ha rebut unes crítiques terribles per la relació que manté amb el seu pare, ja que mai han acabat de connectar. Tot arran de la separació entre Bernardo i Mercedes, mare de la col·laboradora, ja que durant molt de temps no va tenir contacte amb ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, Omar Sánchez ha convençut la seva xicota de celebrar l'enllaç a les Canàries, ja que tots dos senten adoració per les platges en què viuen. El problema és que el germà d'Isabel Pantoja no podrà assistir-hi perquè no pot moure's amb normalitat.

Encara que Anabel promet que estaria encantada que el seu pare estigués a l'enllaç, és impossible que accedeixi fins a la cerimònia. Però, per la seva banda, el sogre d'Omar no està conforme amb aquestes explicacions i ha planejat una estratègia per desemmascarar la seva filla.

Per aquest motiu, Bernardo Pantoja ha venut unes fotografies que demostren que pot anar a la platja amb total normalitat per contradir la tertuliana. I és que, segons informa 'Sálvame', li ha posat un preu de 40.000 euros a aquest material i de fet, ja hi ha diversos mitjans interessats.

Bernardo Pantoja esclata després de ser marginat: "Et tallo el coll"

Anabel Pantoja sempre ha tractat amb molt de respecte al seu pare, però tothom s'ha adonat que tenen una relació tensa. Especialment, després de sortir a la llum el veritable caràcter de Bernardo, ja que no hi ha cap dubte que la sevillana ha pres la decisió correcta.

Uns reporters tenien proves per demostrar que el germà d'Isabel negociava amb la premsa i aquest va reaccionar d'una manera força agressiva. «Et dono una hòstia que et mato, m'és igual anar a la presó», li crida a un periodista.

Actualment, Anabel està fora de 'Sálvame' perquè vol centrar-se en els preparatius del seu casament, així que no ha pogut donar explicacions sobre els fets. Fins i tot, els que són durs amb ella s'han adonat del motiu pel qual el seu pare no està convidat al gran dia.

Així mateix, Isabel Pantoja tampoc té bona relació amb ell, ja que va intentar trair-la en més d'una ocasió a canvi d'un bon grapat d'euros. De fet, anava a concedir-li una entrevista a Kiko Hernández on destrossava a la 'tonadillera', però en l'últim moment va canviar d'opinió.

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han quedat sense alè en sentir les serioses amenaces del protagonista: «Et tallo el coll». Únicament han emès una petita part del material que posseeixen, ja que tenen en el seu poder un enregistrament que supera els 90 minuts de durada.

Bernardo ho té clar: «Estic disposat a matar»

Anabel Pantoja està avergonyida del comportament que ha tingut el seu pare, ja que ha demostrat ser un home bastant violent. Segons explica Carlota Corredera, ha intentat trair a la col·laboradora i com no ho ha aconseguit, doncs ha esclatat sense pietat.

«Estic disposat a matar», li cridava a la persona que li estava fent les fotografies a la platja. I és que, segons sembla, aquest material estava pactat amb un altre mitjà i si sortia publicat, perdria els 40.000 euros que li pagarien.

«Si hem vist cabrejada i plorant Anabel, quan sigui conscient de les coses que ha fet el seu pare, encara més», comenta Gustavo González. Seguint el seu discurs, aquest episodi «li donarà el casament» perquè «al·lucinarà» del qual tenia planejat fer el seu pare.

Davant d'això, la col·laboradora donarà explicacions sobre el que ha passat en els pròxims dies, encara que en cap moment parlarà malament d'ell. Tot i que la seva relació sempre ha estat molt tensa, mai ha revelat res que pogués perjudicar.