Andrea Duro en un photocall

Andrea Duro, de nou enamorada: Alejandro, l'esportista que li ha robat el cor

La jove podria començar una nova història d'amor a finals d'estiu amb un esportista

Andrea Duro podria tornar a estar enamorada, aquest cop d'un esportista espanyol. La temporada estival és ideal perquè comencin nous romanços. Alguns són temporals, però altres es mantenen en el temps i poden acabar en casament.

Els embolics amorosos de les celebritats espanyoles són un dels temes principals de la premsa rosa. Els periodistes estan constantment a la caça de qualsevol detall que pugui donar indicis de les possibles noves històries d'amor dels famosos.

En alguns casos, els mateixos paparazzis desvetllen els nous romanços. En d'altres, els implicats i protagonistes no s'esperen a ser enxampats i ho fan públic abans a través de les xarxes socials. 

Aquesta setmana l'actriu, Andrea Duro, ha compartit unes publicacions al seu perfil d'Instagram que delaten un possible romanç amb un esportista.

Andrea Duro, enamorada un altre cop

L'actriu és una de les grans promeses de la televisió i cinema espanyol. La seva cara és reconeguda a simple vista, ja que ha format part de grans produccions exitoses.

El punt de sortida que iniciaria la carrera de l'actriu es va fixar en el seu paper a Física o Química, una sèrie espanyola amb molt d'èxit. A partir d'aleshores, la madrilenya no ha parat de treballar en altres sèries i pel·lícules. Després de finalitzar el seu últim rodatge, ha decidit agafar-se uns dies de descans al costat d'un amic especial. 

Els dos han viatjat plegats a Menorca per passar uns dies de platja i gaudir de la companyia. L'atleta és Alejandro, que s'ha coronat com el millor jugador de pàdel del món. Segons indiquen els rumors, tots dos s'estarien coneixent i podrien començar una nova història d'amor. 

En cas que, finalment, rumors siguin certs, estaríem davant la bomba informativa de l'estiu. Tot i això, cap dels dos ha confirmat o desmentit aquesta informació i encara és aviat per parlar d'una nova relació. 

Els dos han deixat clar que estan molt contents d'estar junts. De fet, tant un com l'altre han compartit diverses imatges en què apareixen junts. A més, ja han rebut comentaris en forma de cor d'algunes persones conegudes, com Ana Milán.

Tots dos interactuen molt entre ells a través de comentaris encriptats a les xarxes. A més, fa uns dies, l'actriu va publicar una imatge del jugador de pàdel amb cors de color taronja. 

No se sap del cert si s'estan coneixent o ja han començat a sortir junts, el que sí que podem tenir clar és que ella sembla estar enamorada i il·lusionada. 

Després de la seva anterior ruptura, Andrea Duro no havia compartit cap mena de publicació amorosa amb ningú. Per aquest motiu, les darreres imatges han sorprès molt els seus seguidors. 

A més, fins i tot es va veure sotmesa a molts rumors sobre un possible embaràs i casament imminent, que ella mateixa va haver de desmentir. 

No obstant això, l'actriu ha deixat clar que ha passat pàgina i que vol conèixer gent que l'ompli la vida de coses bones. No sabem si aquesta nova parella confirmarà la seva unió o es quedarà en un amor d'estiu.

L'únic que sabem és que tots dos estan gaudint d'unes vacances plegats per agafar forces de cara al setembre. Esperarem per veure com evoluciona aquesta situació i si finalment confirmen la relació.