David Valldeperas paseando por la calle con gafas de sol

David Valldeperas, molt tocat: perd el pilar de la seva vida

El director de 'Sálvame' plora la mort de la seva mare: «Mareta»

David Valldeperas ha passat un cap de setmana molt trist després de la notícia que ell mateix ha confirmat al seu compte d'Instagram. El director de Sálvame acaba de viure un cop molt fort: la mort de la seva mare, «Mareta».

Ara, el director de televisió s'ha de conformar en recordar qui ha estat el pilar de la seva vida, que acaba de deixar-lo amb 91 anys. Ell, sempre ple de vitalitat i alegria davant del xou diari de Sálvame, està passant per un dels pitjors moments que ha viscut mai. 

La mort de «Mareta» ha deixat desolat David Valldeperas, que busca consol entre els seus familiars i amics després d'aquesta mort tan dolorosa.

Així és com David ho ha fet saber via xarxes socials, on ha publicat un tendre missatge d'amor: «Aquesta foto representa un dels molts homenatges que m'ha brindat al llarg de la seva vida. Ens encantava perdre'ns per aquí i parlar de nosaltres».

«Em va omplir de carícies, atencions, afecte i amor. Soc un dels seus tres productes. No sé si molt perfecte, però enormement satisfet de com em va ensenyar durant anys per ser com soc. Gràcies, Mareta, per tot. El món serà diferent a partir d'ara. T'estimo», ha escrit.

Nombrosos missatges de suport per David Valldeperas

La publicació de David Valldeperas en record de la seva estimada mare compta amb més de 12 000 «m'agrada». A més, la imatge ha rebut ja més de 1.300 missatges de suport.

Alguns dels autors d'aquestes paraules han estat els seus companys i amics de Sálvame.Carlota Corredera, María Patiño, Anabel Pantoja o Alonso Caparrós l'han escrit de forma immediata. Moltes de les cares conegudes de Telecinco s'han estremit i li han fet arribar tota la força del món. 

Una de les primeres a respondre a la publicació ha estat Carlota Corredera, amiga íntima de Valldeperas. Així, l'estrella de Sálvame li ha dedicat unes paraules molt senzilles, però emotives. La gallega feia públic que l'homenatge que li farà «serà estimar-lo tota la vida, tota la seva nova vida».

La neboda d'Isabel Pantoja se n'ha assabentat des d'Eivissa i no ha trigat a enviar-li un missatge. «T'estimo, ella estarà sempre amb tu». La presentadora de Socialité s'ha mostrat més concisa, que escrivia la següent resposta: «Sempre mareta».

Al seu torn, Belén Rodríguez, altra gran amiga del director de Sálvame, també ha contestat la publicació amb una emoticona d'un cor partit.

El missatge més especial que ha rebut David Valldeperas

A més dels citats, un altre missatge que cal fer valdre el de Xoan Viqueira, la seva parella durant gairebé una dècada. «La vida et posa davant persones que et deixen marca i que no oblides. Lluiseta és una d'elles», començava el seu text.

«Em sento tremendament afortunat d'haver compartit amb ella i amb una de les seves persones favorites molts moments. Si m'he de quedar amb una cosa, em quedo amb les seves ganes de viure i de posar alegria a la vida. T'estimo Mirlet, saps que sempre em tindràs al teu costat», ha escrit.

Amb aquestes sentides paraules, està clar que, tot i la ruptura de la parella fa un any, Xoan Viqueira i David Valldeperas mantenen molt bona relació.