Antonio David destrossat al tanatori després de la mort de Mila Ximénez

Ensurt d'Antonio David Flores: apareix cremat i precintat un dels seus últims negocis

Antonio David va comprar un restaurant l'any 2019, just quan travessava una forta crisi econòmica

Antonio David Flores ha intentat triomfar fora de la televisió. L'ex de Rociíto es va animar a muntar negocis desvinculats dels mitjans de comunicació, però no ha tingut sort. Sembla que el marit d'Olga Moreno està condemnat a guanyar diners a la petita pantalla, encara que ara estigui un temps exiliat.

L'excol·laborador ha perdut tot el que tenia per culpa del documental que la seva exdona va protagonitzar a Telecinco. Alguns l'acusen de ser un maltractador i d'haver-se aprofitat de la mare dels seus fills. Es tracta d'un tema seriós, que li ha provocat conseqüències terribles.

El pare de Rocío Flores va comprar un restaurant a peu de platja l'any 2019 amb la intenció de convertir-lo en el local del moment. L'establiment es troba al passeig marítim de Fuengirola, s'anomena «Carpe Diem», i l'antic col·laborador mai va arribar a obrir el negoci.

Els veïns de la zona sabien que era de la seva propietat. De fet van sortir publicades unes fotografies que ho demostraven. No obstant això, ningú l'ha vist mai dins el local, ja que ha estat tancat des que suposadament va canviar de propietari.

Antonio David es va declarar insolvent l'any 2012 i cap registre certifica que hagi posat en funcionament alguna activitat empresarial. De fet, ell mateix va confessar a GH VIP que el 2019, any en què va comprar el negoci, que ho va passar molt malament econòmicament.

El diari La Razón ha parlat amb diversos testimonis i tots coincideixen en el mateix: la compra del local va ser força estranya. La gent era conscient que l'empresa pertanyia al senyor Flores, encara que ell mai ho hagi reconegut.

El tràngol empresarial d'Antonio David

Antonio David Flores ha guanyat molts diners a la televisió, però no ha sabut invertir bé la seva fortuna. Un negoci al passeig marítim de Fuengirola genera moltes despeses. Despeses que ell no ha pogut amortitzar mai, perquè sempre ha estat tancat. 

A més a més, l'establiment es va cremar a principis d'aquest estiu. Un incendi que ha estranyat tots els veïns perquè semblava pràcticament impossible. Dins no hi havia ningú, ja que va tancar molt abans del confinament, i ningú sap com es va poder originar.

«Quan va passar, el lloc estava tancat. De fet, estava tancat des d'abans del confinament. No ho sé, però va ser un incendi gran i els bombers van trigar molt a controlar la situació», comenta un testimoni.

La periodista Noelia Zazo, autora de l'exclusiva, no s'ha aturat fins a trobar un motiu raonable que desencadenés els fets. «Es diu que havien entrat a robar i després el van cremar, però els policies que van venir no van dir res», declara la font anterior.

 

Antonio David Flores ha perdut molts diners

Fuengirola és una de les localitats més turístiques de la Costa del Sol, així que l'exmarit de Rociíto podria haver guanyat molts diners. El local es troba en una zona molt exclusiva i tothom sabia que era seu, cosa que podria servir de reclam.

No obstant això, les autoritats han precintat el lloc i tot fa pensar que passarà molt temps fins que algú el torni a obrir. Antonio David Flores no ha guanyat res invertint en «Carpe Diem» i molts periodistes estan investigant sobre el tema.

Ningú entén el motiu pel qual el local ha estat tant de temps tancat, ja que el seu anterior propietari tenia molta fama. El lloc era bastant conegut entre els veïns, però el pare de Rocío Flores no ha sabut aprofitar la jugada.

L'antic tertulià de Telecinco podria estar davant d'un problema greu, ja que el seu nom no apareix en cap registre. Segons La Razón, mai va fer saber ni va notificar que havia adquirit un negoci com aquest. 

És probable que tot es tracti d'una estratègia administrativa completament legal. El problema és que el restaurant continuaria sent seu, així que no seria estrany que es vegi obligat a assumir tots els danys que el misteriós incendi hagi generat.